Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Mies kirjoittaa muistiinpanoja

Yrittäjän vakuutukset

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi yrittäjän vakuutukset niin henkilöstösi, kiinteistösi ja muun omaisuutesi kuin yrityksesi toiminnan turvaksi.

Yrittäjän vakuutukset

Pohjantähdestä saat kaikki yrittäjän vakuutukset. Tarjoamme vakuutukset niin henkilöstösikiinteistösi ja muun omaisuutesi kuin yrityksesi toiminnan turvaksi.

Yhdessä yhteistyökumppaniemme Veritaksen sekä Aktian kanssa voimme tarjota kattavan vakuutusratkaisun yrityksesi turvaksi.

Tehokkaalla riskienhallinnalla ja oikein mitoitetulla vakuutusturvalla turvataan yrityksen toiminnan jatkuvuus. Aloitamme yhteistyön riskien kartoituksella, jolloin käymme läpi yrityksesi riskit ja arvioimme niiden kattamiseksi tarvittavan vakuutusturvan. Pohjantähden asiakkaana tiedät, mitä olet vakuuttanut ja maksat vain tarpeellisesta vakuutusturvasta.

Pohjantähtiturvassa voit valita vakuutusturvan laajuuden ja omavastuut kohteittain ja vaikuttaa siten myös vakuutusmaksuihin. Myös vahinkojen ennaltaehkäisy vaikuttaa maksuihin, sillä järkevät suojausratkaisut vähentävät merkittävästi yrityksen vahinkoja.

Hoida vakuutusasiasi kätevästi Oma Pohjantähdessä

Miksi Pohjantähden yrittäjän vakuutukset?

vakuutusasiantuntija keskustelee pariskunnan kanssa pöydän ääressä

Aidosti henkilökohtaista palvelua ja vakuutusturvaa

Nimeämme sinulle oman yhteyshenkilön, jonka kanssa hoidat yrityksesi vakuutusasiat kuten esim. yrittäjän sairausvakuutukset ja yrittäjän tapaturmavakuutukset helposti sekä nopeasti. Tilanteet muuttuvat, joten myös Pohjantähtiturva on muutettavissa nopeasti ja mutkattomasti yrityksesi tilanteeseen sopivaksi.

Rakennusmiehet tarkistavat suunnitelmia

Tehokas riskienhallinta

Tehokas riskienhallinta ja oikein mitoitettu vakuutusturva varmistavat yrityksesi toiminnan jatkuvuuden tilanteessa kuin tilanteessa. Siksi aloitamme yhteistyön aina riskikartoituksella. Oli kyse sitten aloittavan yrityksen vakuutuksista tai jo pidemmän aikaan toimineen yrityksen.

Mittanauha pöydällä kerällä.

Voit valita laajuuden täysin vapaasti

Pohjantähtiturvassa valitset itse omavastuut ja vakuutusturvan laajuuden ja voit sitä kautta vaikuttaa myös vakuutusmaksuihin. Järkevät suojausratkaisut vähentävät merkittävästi vahinkoja, joten myös ennaltaehkäisyllä on mahdollista vaikuttaa vakuutusmaksuihin.

Yrittäjän vakuutusten tuotetiedot

Omaisuuden turvaksi

Yrittäjän vakuutukset rakennetaan aina juuri sinun yrityksesi omaisuuden turvaksi.

Rakennukset, käyttö- ja vaihto-omaisuus

Toiminnan turvaksi

Vastuu, oikeusturva ja keskeytysvakuutukset.

Toiminnan vastuuvakuutukset
Yrittäjän oikeusturvavakuutukset
Yrityksen keskeytysvakuutukset

Kuljetusten turvaksi

Räätälöitävissä maantieteelisen kuljetusalueen sekä tarvittavan turvatason mukaan.

Kuljetusvakuutukset
Kiinnostuitko? Kysy miten voimme auttaa sinua ja pyydä tarjous!

Usein kysyttyä

Voiko kotivakuutukseni oikeusturvaa käyttää yritykseni riitatilanteessa?
Mitä on suositeltavaa olla yrittäjän tapaturmavakuutuksen lisäksi?
Miksi liikevaihtotietoa kysytään vuosittain?