Ura Pohjantähdessä

Pohjantähti on vuonna 1895 perustettu keskinäinen vakuutusyhtiö, joka palvelee lähes 30 toimipisteessä kautta maan. Pohjantähdessä on n. 350 työntekijää ja 100 vakuutusedustajaa. Viime vuosina hyvät tulokset ovat vahvistaneet yhtiön hyvällä tasolla olevaa vakavaraisuutta.

Tule mukaan iloiseen ja asiantuntevaan joukkoomme!

 

Avoimet työpaikat

 

Säilytämme saamiamme työhakemuksia liitteineen 6 kk henkilövalinnan tehtyämme.

 

Kesätyöpaikat

Pohjantähteen valittiin kesälle 2018 hakijoiden joukosta 16 kesätyöntekijää.

Kiitos mielenkiinnostasi yhtiötämme ja kesätyöpaikkojamme kohtaan.

 

TET-harjoittelupaikat

Pohjantähden tarjoamat TET (työelämään tutustuminen)-harjoittelun työtehtävät ovat vakuutusalan avustavia tehtäviä. TET-harjoittelupaikat ovat Pohjantähden pääkonttorilla Hämeenlinnassa. Otamme samanaikaisesti 1-2 henkilöä, pitkin lukuvuotta.

 

Työharjoittelu

Suorita työharjoittelu Pohjantähdessä

Hämeenlinnan pääkonttorille on mahdollista hakea työharjoittelupaikkaa vakuutusten ja vahinkojen käsittelystä, talous-, henkilöstö- ja tietohallinnosta sekä markkinointitiimistä.  Työharjoittelu Pohjantähdessä on palkatonta.

Voit hakea työharjoittelupaikkaa lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen henkilostohallinto@pohjantahti.fi. Kirjaa sähköpostin otsikkoon harjoitteluaika ja toivepaikkakunta.

Työharjoittelupaikoista voit kysyä lisätietoja henkilöstöassistentti Pirjo Haloselta numerosta 020 763 4062, e-mail henkilostohallinto(at)pohjantahti.fi.

Kiitos mielenkiinnostasi yhtiötämme kohtaan.

 

Vakuutusedustaja

Haemme jatkuvasti Pohjantähteen eri puolille Suomea aktiivisia ja motivoituneita vakuutusedustajia. Edellytämme myyntihenkisyyttäsi ja kokemustasi vakuutusalalta sekä halua tavoitteelliseen myyntityöhön.

Lue lisää työpaikan hakusivulta.