Ura Pohjantähdessä

Pohjantähti on vuonna 1895 perustettu keskinäinen vakuutusyhtiö, joka palvelee lähes 30 toimipisteessä kautta maan. Työllistämme yhteensä 350 vakuutusalan ammattilaista ja tukitoimintojen henkilöä. Henkilökunnastamme puolet työskentelee pääkonttorillamme Hämeenlinnassa ja puolet myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä konttoreillamme ympäri Suomea. Keskinäisenä yhtiönä olemme asiakkaidemme omistama.

Tule mukaan iloiseen ja asiantuntevaan joukkoomme!

 

Avoimet työpaikat

Säilytämme saamiamme työhakemuksia liitteineen 6 kk henkilövalinnan tehtyämme.

 

Kesätyöpaikat

Pohjantähteen valittiin kesälle 2018 hakijoiden joukosta 16 kesätyöntekijää.

Kiitos mielenkiinnostasi yhtiötämme ja kesätyöpaikkojamme kohtaan.

 

TET-harjoittelupaikat

Pohjantähden tarjoamat TET (työelämään tutustuminen)-harjoittelun työtehtävät ovat vakuutusalan avustavia tehtäviä. TET-harjoittelupaikat ovat Pohjantähden pääkonttorilla Hämeenlinnassa. Otamme samanaikaisesti 1-2 henkilöä, pitkin lukuvuotta.

Lisää TET-paikoistamme ja niihin hakemisesta, voit lukea TET-torilta löytyvästä ilmoituksestamme.

 

Työharjoittelu

Suorita työharjoittelu Pohjantähdessä

Hämeenlinnan pääkonttorille on mahdollista hakea työharjoittelupaikkaa vakuutusten ja vahinkojen käsittelystä, talous-, henkilöstö- ja tietohallinnosta sekä markkinointitiimistä. Muut yhtiömme palvelupisteet ympäri Suomea tarjoavat harjoittelupaikkoja toistaiseksi asiakaspalvelussa sekä vahinkojen ja vakuutusten käsittelyssä. Työharjoittelu Pohjantähdessä on palkatonta.

Voit hakea työharjoittelupaikkaa lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen henkilostohallinto@pohjantahti.fi. Kirjaa sähköpostin otsikkoon harjoitteluaika ja toivepaikkakunta.

Työharjoittelupaikoista voit kysyä lisätietoja henkilöstöassistentti Pirjo Haloselta numerosta 020 763 4062, e-mail pirjo.halonen(at)pohjantahti.fi.

Kiitos mielenkiinnostasi yhtiötämme kohtaan.

 

Vakuutusedustaja

Haemme jatkuvasti Pohjantähteen eri puolille Suomea aktiivisia ja motivoituneita vakuutusedustajia. Edellytämme myyntihenkisyyttäsi ja kokemustasi vakuutusalalta sekä halua tavoitteelliseen myyntityöhön.

Lue lisää työpaikan hakusivulta.