Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit auttavat meitä palvelemaan sinua paremmin. Teemme yhteistyötä useiden toimijoiden kanssa, joista voit lukea lisää alta.

Vakuutusyhteistyökumppanit

Aktia Henkivakuutus

Pohjantähden yhteistyökumppani henkivakuuttamisessa on Aktia Henkivakuutus Oy, jonka tuotteita tarjoamme osana kokonaisturvaratkaisujamme. Aktia Henkivakuutuksella on pitkä ja vankka kokemus henkivakuuttamisesta Suomessa. Tutustu Aktia Henkivakuutukseen.

Veritas

Veritas Eläkevakuutus kuuluu Suomen vanhimpiin edelleen toimiviin vakuutusyhtiöihin. Nykyään erikoisalana ovat työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteiset työeläkevakuutukset eli TyEL-vakuutus ja YEL-vakuutus.

Tervetuloa saamaan alan parasta palvelua! Lue lisää Veritaksesta.

Vahinkojen hoitoon liittyvät yhteistyökumppanit 

Autoklinikka

Autoklinikka on Pohjantähden korjaamokumppani auton pelti-, kolari- ja lasivaurioiden hoidossa. Autoklinikka korjaa kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Saat kaiken palvelun vahinkoasiasi hoitoon liittyen asioidessasi Autoklinikalla. Palveluverkosto kattaa lähes 40 korjaamoa ympäri Suomen. Lue lisää Autoklinikasta.

FirstVet

FirstVet on etäeläinlääkäripalvelu, jonka avulla tavoitat eläinlääkärin mobiililaitteellasi mistä tahansa. Mikäli lemmikkisi terveydentila huolettaa sinua, saat FirstVetin avulla eläinlääkärin apua aina, kun sitä tarvitset. Eläinlääkäreiden videovastaanotolla sinua auttavat kokeneet, suomalaiset eläinlääkärit, joilta saat tilannearvion, neuvot, hoito-ohjeet ja tarvittaessa lähetteen eläinklinikalle. FirstVet palvelee vuoden jokaisena päivänä klo 7–24 ja mahdollistaa pääsyn eläinlääkärille missä tahansa, olitpa sitten kotona, metsässä, mökillä tai ulkomaanmatkalla.

Tarjoamme lemmikkivakuutusasiakkaillemme kolme FirstVetin etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa ilman omavastuuta. Lue lisää etäeläinlääkäripalvelu FirstVetistä.

Fonum

Fonum on kumppanimme matkapuhelinhuolloissa. Fonum korjaa älypuhelimesi nopeasti ja vaivattomasti, ilman ajanvarausta sekä elinikäisellä takuulla.

Ilmoita ensin matkapuhelinvahingosta Pohjantähteen soittamalla Pikakorvaukseen 020 763 4100 (arkisin klo 9-16) tai Oma Pohjantähden kautta.

Pohjantähden asiakkaana saat Fonumin myymälöistä rahanarvoisia etuja! Fonumilla on 25 myymälää Helsingistä Rovaniemelle. Kurkkaa tästä lähin liikkeesi.

Mehiläinen

Mehiläinen on nopeasti kasvava ja kehittyvä toimija sosiaali- ja terveyspalvelujen saralla. Mehiläisessä työskentelee yli 11 000 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Korkeatasoisen hoidon lisäksi Mehiläisessä kohdataan asiakkaat yksilöllisesti, välittävästi ja arvostavasti, kuten meillä Pohjantähdessä. Tarjoamme sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä ja saada terveyteen liittyvät lääkärikäyntisi ja korvausasiasi hoidettua saman tien. Siirry Mehiläisen ajanvaraukseen. 

Lue lisää: Joustavampaa terveydenhoitoa suoralaskutuksen avulla 

Pihlajalinna

Pihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Pihlajalinna tarjoaa laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja lääkärikeskuksissa, sairaaloissa, hammasklinikoilla, liikuntakeskuksissa ja asumispalveluissa ympäri Suomea. Pihlajalinna tarjoaa sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä ja saada terveyteen liittyvät lääkärikäyntisi ja korvausasiasi hoidettua saman tien. Siirry Pihlajalinnan ajanvaraukseen. 

Lue lisää: Joustavampaa terveydenhoitoa suoralaskutuksen avulla 

Pilkington

Älä anna kiveniskemien haitata matkantekoa! Asiakkaanamme korjautat autosi lasin helposti ja nopeasti. Pilkington AutoGlass Service autolasiliike vaihtaa ja korjaa kaikki autosi lasit Suomen laajimmasta valikoimasta.

Vuonna 1826 perustettu ja NSG Groupin osana vuodesta 2006 ollut Pilkington on johtava toimija maailmanlaajuisessa tasolasiteollisuudessa. Valmistustoimintaa on ympäri maailmaa neljällä mantereella ja myyntiä yli sadassa maassa.

Siirry Pilkingtonin ajanvaraukseen.

Scandia Rent

Kotimainen Scandia Rent on Suomen vanhin autovuokraamo, jolla on kattava, yli 100 toimipisteen palveluverkosto Hangosta Sodankylään.

Mikäli sinulla on keskeytysvakuutus, yhteistyökumppanimme SOS ja Autoklinikka järjestävät sinulle sijaisauton. Tällöin Scandia Rentistä ollaan sinuun yhteydessä.

Pohjantähden asiakkaana saat autonvuokrauksen aina sopimushintaan! Katso tästä lähin toimipisteesi.

SOS International

SOS International palvelee asiakkaitamme hätätilanteissa vuorokauden kaikkina aikoina.

SOS Internationalin kotimaan hätäpalvelunumero henkilö-, esine- ja hinausvahingoissa on 0800 139 139. Ulkomailla sattuvissa hätäpalvelua vaativissa matkasairaus- tai tapaturmavahingoissa auttaa SOS International numerossa +45 70 105 054. Molemmista puhelinnumeroista saa suomenkielistä palvelua.

Muut yhteistyökumppanit

Akaa Futsal

Akaa Futsal on akaalainen futsalin erikoisseura, joka tuottaa yhteisöllisyyttä, suuria tunteita ja urheilun iloa laajalle joukolle koko seutukunnassa. Miesten Futsal-Liigassa pelaamisen lisäksi seura panostaa vahvasti myös juniorityöhön rakentamalla tavoitteellisille nuorille mahdollisuuksia haastaa itsensä kilpailullisesti aina Suomen huipulle asti. Osana yhteistyötä teemme esimerkiksi paikallisia lippulahjoituksia Akaa Futsalin kotipeleihin, jotka pelataan vuonna 2022 valmistuneella Akaa Areenalla.

Aulanko Golf

Aulanko Golf perustettiin vuonna 1940 ja on maamme toisiksi vanhin golfkenttä. Aulangon Golfklubin jäsenet ovat oikeutettuja Pohjantähden Holari-turvaan. Hole-in-one-vahingon sattuessa korvauksen enimmäismäärä on 150 euroa tapahtumaa kohden maksettua kuittia vastaan.

FWB-yhdistys, Pohjantähti Derby ja Pohjantähti Triple Crown

Tuemme Suomessa syntyneiden, FWB-kantakirjaan rekisteröityjen ratsuhevosten matkaa varsasta nuoreksi hevoseksi Pohjantähti Derby -ikäluokkakilpailun merkeissä. Pohjantähti Derby on FWB-yhdistyksen järjestämä ikäluokkakilpailu koulu- ja esteratsastuksessa 5-vuotiaille FBW-ratsuille.  

Mikäli sama hevonen voittaa ikäluokkakilpailunsa joko koulu- tai esteratsastuksessa sekä 4-, 5- ja 6-vuotiaana, on voittajahevosen omistajalle luvassa Pohjantähti Triple Crown -palkinto, 10 000 euroa.

GoGolf 

GoGolf on golfareiden perustama yhteisö, jonka ajatus on simppelisti luoda entistä parempia golfpalveluja pelaajille. GoGolf haluaa tarjota parasta mahdollista golfia, oli kyse sitten golfmatkoista, tapahtumista tai peruskesäpäivästä golfkentällä. 

Olemme GoGolfin yhteistyökumppani ja yhteisön jäsenten virallinen hole in one -vakuuttaja. 

Helsingin eläinsuojeluyhdistys 

Helsingin eläinsuojeluyhdistys on suomalaisen eläinsuojelun uranuurtaja. Yhdistys perustettiin jo vuonna 1874. Valtaosa HESY-keskuksesta on kodittomien eläinten käytössä. Keskuksesta löytyy valoisat ja avarat tilat noin 200 kissalle, 17 koiralle ja kymmenelle kanille.

Olemme mukana tukemassa HESYn toimintaa.

HPK 

Hämeenlinnan Pallokerho on jääkiekon SM-liigassa pelaava joukkue, joka on yli 90-vuotisen historiansa aikana voittanut tähän mennessä kaksi Liigan Suomenmestaruutta, kolme hopeamitalia ja yhdeksän pronssimitalia. 

Pohjantähti ja HPK ovat molemmat lähtöisin Hämeenlinnasta, ja olemmekin toimineet pitkään seuran yhteistyökumppanina. Tänäkin vuonna HPK:n yhteistyösopimuksen summasta 10 000 euroa ohjataan HPK-Juniorijääkiekko ry:n toimintaan. Kotiottelunsa HPK pelaa Pohjantähti Areenassa.  

Linnajazz

Olemme Hämeenlinnassa vuosittain järjestettävän Linnajazz-tapahtuman kesän 2022 pääyhteistyökumppani. Haluamme yhtiönä olla mukana tukemassa kotikaupunkimme koko perheen tapahtumaa, johon kaikki halukkaat voivat osallistua.

Starinitan varsahuutokauppa 

Starinitan varsahuutokauppa järjestetään vuosittain Ypäjällä.  Vuonna 2020 huutokauppaan tuotiin myytäväksi yli 100 vuosikasta suomenhevos- ja lämminveriravurin alkua. Olemme mukana huutokaupassa ja turvaamme huutokauppavarsojen elämän vakuuttamalla varsat jo kotimatkalle.

Teivon ravirata, Pohjantähti Suurmestaruusajo

Kolmatta kertaa ravattava Pohjantähti Suurmestaruusajo ajetaan Teivossa elokuussa 2022. Järjestämme Suurmestaruusajon yhteistyössä Teivon Raviradan ja Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton (SHKL) kanssa. Kilpailu on avoin kaikille lämminverisille ravihevosille ikäluokasta ja syntymämaasta riippumatta. 

Yrityspörssi

Yrityspörssi on Suomen suurin yrittäjyyden kohtaamispaikka verkossa. Palvelun kautta yritysten myyjät ja ostajat löytävät toisensa. Yrityspörssissä me tarjoamme asiantuntemustamme yrittäjien ja yritysten vakuutusasioissa yrityskaupan ollessa ajankohtainen.