Siirry sisältöön
Koronatilanteen takia konttorimme palvelevat ainoastaan ajanvarauksella 10.-26.3.21 välisenä aikana. Voit varata ajan turvalliseen konttoriasiointiin numerosta 020 763 4010.
Oma Pohjantähti

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit auttavat meitä palvelemaan sinua paremmin. Teemme yhteistyötä useiden toimijoiden kanssa, joista voit lukea lisää alta.

Vakuutusyhteistyökumppanit

Aktia Henkivakuutus

Pohjantähden yhteistyökumppani henkivakuuttamisessa on Aktia Henkivakuutus Oy, jonka tuotteita tarjoamme osana kokonaisturvaratkaisujamme. Aktia Henkivakuutuksella on pitkä ja vankka kokemus henkivakuuttamisesta Suomessa. Tutustu Aktia Henkivakuutukseen.

Veritas

Veritas Eläkevakuutus kuuluu Suomen vanhimpiin edelleen toimiviin vakuutusyhtiöihin. Nykyään erikoisalana ovat työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteiset työeläkevakuutukset eli TyEL-vakuutus ja YEL-vakuutus.

Veritas turvaa eläkkeesi. Kun tulevaisuudestasi pidetään parhainta huolta, sinä voit keskittyä nykyhetkeen. Vakuutuksesi ja rahasi ovat hyvissä käsissä. Jos jokin mietityttää, nimetty yhteyshenkilösi on palveluksessasi.

Kaupan päälle saat työkalut työhyvinvoinnin ja sitä kautta koko yrityksesi kehittämiseen.

Tervetuloa saamaan alan parasta palvelua! Lue lisää täältä.

 

Muut yhteistyökumppanit

Autoklinikka

Autoklinikka on Pohjantähden korjaamokumppani auton pelti-, kolari- ja lasivaurioiden hoidossa. Autoklinikka korjaa kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Saat kaiken palvelun vahinkoasiasi hoitoon liittyen asioidessasi Autoklinikalla. Palveluverkosto kattaa lähes 40 korjaamoa ympäri Suomen. Lue lisää.

Mehiläinen

Mehiläinen on nopeasti kasvava ja kehittyvä toimija sosiaali- ja terveyspalvelujen saralla. Mehiläisessä työskentelee yli 11 000 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Korkeatasoisen hoidon lisäksi Mehiläisessä kohdataan asiakkaat yksilöllisesti, välittävästi ja arvostavasti, kuten meillä Pohjantähdessä. Tarjoamme sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä ja saada terveyteen liittyvät lääkärikäyntisi ja korvausasiasi hoidettua saman tien. Siirry Mehiläisen ajanvaraukseen tästä.

Lue lisää: Joustavampaa terveydenhoitoa suoralaskutuksen avulla

Musti ja Mirri

Musti ja Mirri on iloisesti palveleva, Pohjoismaiden suurin lemmikkitarvikkeiden erikoisliikeketju. Nelijalkainen ystäväsi on meille tärkeä. Tarvitsit sitten laadukasta ruokaa, kuivikkeita tai apua eläimelliseen arkeen, olet tervetullut asiakkaaksemme. Meille voit ottaa myös lemmikkisi mukaan asioimaan! Katso lähin Musti ja Mirri -myymäläsi tai tassuttele verkkokauppaan.

Useissa Mustin ja Mirrin toimipisteissä on myymälän lisäksi Trimmis Pet Spa -palvelu. Trimmis Pet Spa tarjoaa ammattitaidolla pesut, siistimiset ja trimmaukset kaikille koirille. Lue lisää Trimmis Pet Spa -palvelusta.

Pihlajalinna

Pihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Pihlajalinna tarjoaa laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja lääkärikeskuksissa, sairaaloissa, hammasklinikoilla, liikuntakeskuksissa ja asumispalveluissa ympäri Suomea. Tarjoamme sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä ja saada terveyteen liittyvät lääkärikäyntisi ja korvausasiasi hoidettua saman tien. Siirry Pihlajalinnan ajanvaraukseen tästä.

Lue lisää: Joustavampaa terveydenhoitoa suoralaskutuksen avulla

Pilkington

Älä anna kiveniskemien haitata matkantekoa! Asiakkaanamme korjautat autosi lasin helposti ja nopeasti. Pilkington AutoGlass Service autolasiliike vaihtaa ja korjaa kaikki autosi lasit Suomen laajimmasta valikoimasta.

Vuonna 1826 perustettu ja NSG Groupin osana vuodesta 2006 ollut Pilkington on johtava toimija maailmanlaajuisessa tasolasiteollisuudessa. Valmistustoimintaa on ympäri maailmaa neljällä mantereella ja myyntiä yli sadassa maassa.

Siirry Pilkingtonin ajanvaraukseen.

SOS International

SOS International palvelee asiakkaitamme hätätilanteissa vuorokauden kaikkina aikoina.

SOS Internationalin kotimaan hätäpalvelunumero henkilö-, esine- ja hinausvahingoissa on 0800 139 139. Ulkomailla sattuvissa hätäpalvelua vaativissa matkasairaus- tai tapaturmavahingoissa auttaa SOS International numerossa +45 70 105 054. Molemmista puhelinnumeroista saa suomenkielistä palvelua.