Siirry sisältöön
Palvelemme numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052. Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella.

Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina poikkeustilanteen vuoksi, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella. Tapaamisajan voit varata konttorin puhelinnumerosta tai soittaa suoraan omalle yhteyshenkilöllesi. Vakuutusasioita hoidat nopeasti ja kätevästi myös puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Pohjantähden viestintä palveluksessasi

Pohjantähden viestintäyksikkö kehittää ja ylläpitää yhtiön eri viestintäkanavia. Mikäli sinulla on kysyttävää Pohjantähden toiminnasta, otathan meihin yhteyttä. Kauttamme hoituvat muun muassa haastattelupyynnöt sekä vakuutusasioihin liittyvät median kyselyt.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Jenni Niiranen
p. 050 324 7646
jenni.niiranen@pohjantahti.fi

 

Pohjantähden yritystunnukset

Pohjantähden yritystunnukset ovat ladattavissa alta. CMYK-logot ovat vektorimuotoisia pdf-dokumentteja. Pdf soveltuu käytettäväksi myös silloin, kun tarvitaan .eps- tai .ai-tiedostoja. RGB-logot ovat .png-muotoisia ja soveltuvat nettikäyttöön.

Jos tarvitsemaasi logotiedostoa ei löydy, ota yhteyttä Pohjantähden markkinointiin sähköpostitse.

Logo värillinen, painokäyttöön

Logo musta, painokäyttöön

Logo valkoinen, painokäyttöön

Logo värillinen, nettikäyttöön

Logo musta, nettikäyttöön

Logo valkoinen, nettikäyttöön