Siirry sisältöön
** Korvausjärjestelmien uudistusten takia korvauspalveluissamme on tällä hetkellä ruuhkaa. Olemme asiakkaisiin yhteydessä, mikäli tarvitsemme vahinkoasian käsittelyyn lisätietoja. Pahoittelemme tilannetta ja toivomme malttia uudistusten keskellä! ** Konttorimme palvelevat ainoastaan ajanvarauksella. Voit varata ajan turvalliseen konttoriasiointiin numerosta 020 763 4010. **
Oma Pohjantähti

Henkilötietojen käsittely

Tietosuoja on tärkeää sinulle ja Pohjantähdelle. Pohjantähti käsittelee ja suojaa vakuutuksenottajien ja muiden rekisteröityjen henkilötietoja tietosuojalainsäädännön, vakuutuslainsäädännön sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti huolellisesti ja hyvää tietojenkäsittelytapaa noudattaen. Huolehdimme henkilötietojen korkeasta tietoturvan tasosta erilaisin teknisin ja organisatorisin tietoturvakeinoin.

Käsittelemme henkilötietoja vakuutus- ja korvausasioiden hoidossa, tuotteita ja palveluita tarjottaessa sekä muissa vakuutusyhtiön toimintaan liittyvissä tehtävissä. Tällä sivustolla kerromme tarkemmin, kuinka henkilötietojasi kerätään, käsitellään, ja missä tilanteissa niitä siirretään tai luovutetaan. Tällä sivustolla kerrotut käytännöt koskevat Pohjantähden asiakkaita ja muita henkilöitä, joiden henkilötietoja käsittelemme.

Mikäli sinulla on kysyttävää Pohjantähden tietosuojakäytännöistä, tai haluat hyödyntää omia oikeuksiasi rekisteröitynä, pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä Pohjantähden tietosuojavastaavaan sähköpostiosoitteen tietosuoja@pohjantahti.fi kautta.

Katso esitteemme henkilön tunnistamisesta ja luottotietojen tarkastamisesta.