Siirry sisältöön
** Korvausjärjestelmien uudistusten takia korvauspalveluissamme on tällä hetkellä ruuhkaa. Olemme asiakkaisiin yhteydessä, mikäli tarvitsemme vahinkoasian käsittelyyn lisätietoja. Pahoittelemme tilannetta ja toivomme malttia uudistusten keskellä! ** Konttorimme palvelevat ainoastaan ajanvarauksella. Voit varata ajan turvalliseen konttoriasiointiin numerosta 020 763 4010. **
Oma Pohjantähti

Digiopastus

Digitaalisten palveluidemme avulla hoidat vaivattomasti vakuutusasiasi ajankohdasta riippumatta.  

Oma Pohjantähdestä löydät omat vakuutuksesi, laskusi ja voit pitää meihin yhteyttä sekä tehdä vahinkoilmoituksen. Lisäksi voit valtuuttaa muita henkilöitä hoitamaan vakuutusasioitasi ja hallita heidän pääsyään sähköisen asiointipalvelun tiliisi. Voit myös tilata vakuutuspostisi sähköisenä, jotta vältymme turhalta paperipostilta. 

Verkkokaupassamme voit laskea tapaturma-, auto- ja kotivakuutukselle hinnan ja ostaa ne juuri silloin, kun sinulle sopii.  

Tunnistautuminen digipalveluihin

Digipalveluidemme käyttö edellyttää tunnistautumista. Näin varmistamme sen, että vain sinä voit käyttää digitaalisia palveluitamme. Voit tunnistautua digipalveluihimme pankkitunnuksillasi. 

Jos sinulla ei ole entuudestaan pankkitunnuksia, on niiden saamiseksi käytävä henkilökohtaisesti oman pankkisi konttorissa. 

Opastus digipalveluihin

Ennen kuin voimme opastaa sinua digipalveluidemme käytössä, sinun on itse tehtävä tunnistautuminen.  

Tunnistautumisen jälkeen asiakaspalvelijamme voivat opastaa sinua digipalveluidemme käytössä. Voit olla meihin yhteydessä viestillä Oma Pohjantähdessä, verkkosivujemme chatissa tai soittamalla 020 763 4010 (ma–pe klo 8-18). 

Vakuutusasioiden hoito digipalveluissamme on myös turvallista. Suojaamme sivujamme sekä meidän ja asiakkaidemme välistä viestintää, ja meillä on vaitiolovelvollisuus.