Siirry sisältöön
** Korvausjärjestelmien uudistusten takia korvauspalveluissamme on tällä hetkellä ruuhkaa. Olemme asiakkaisiin yhteydessä, mikäli tarvitsemme vahinkoasian käsittelyyn lisätietoja. Pahoittelemme tilannetta ja toivomme malttia uudistusten keskellä! ** Konttorimme palvelevat ainoastaan ajanvarauksella. Voit varata ajan turvalliseen konttoriasiointiin numerosta 020 763 4010. **
Oma Pohjantähti

Asiakastarinat

Tyytyväinen asiakas on paras asiakas! Tutustu asiakastarinoihimme alla olevista artikkeleista ja videoista.

Hämeen Lukko logo | Pohjantähti

Hämeen Lukko Oy

Hämeen Lukko Oy on vuonna 1952 perustettu perheyritys, joka on lukitusten, sähköisten järjestelmien ja oviautomatiikan sekä kulunvalvonnan ja erilaisten turvaratkaisujen ammattilainen. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Hämeenlinnassa ja Salossa. Hämeen Lukon toimialueena on Etelä-Suomi ja toimitusjohtajana toimii Marko Järvenpää.

Lue yritystarina tästä.

Keli Clothing logo

Keli Clothing Oy

Keli Clothing Oy on vuonna 2016 perustettu merinovillaisia urheilu- ja pyöräilyvaatteita valmistava yritys. Yrittäjinä toimivat Sanni Pennanen ja Timo Föhr. Yrityksen tuotteet valmistetaan pääosin Suomessa ympäristöystävällisistä ja sertifioiduista materiaaleista.

Lue yritystarina tästä.

Suomen Huussitehdas

Suomen Huussitehdas Oy

Suomen Huussitehdas on vuonna 2004 perustettu ulkokäymälöitä ja varastoja käsityönä valmistava yritys. Yrittäjä, huussimestari Tapio Hirvonen valmistaa tuotteet Raisiossa kotimaisista materiaaleista.

Lue yritystarina tästä.

EuroBrand Finland logo

EuroBrand Finland Oy

EuroBrand on 2021 perustettu yritysten brändien näkyvyyteen erikoistunut yritys Pirkanmaalta. Yritttäjänä ja yrityksen toimitusjohtajana toimii Juha Alén ja yritys työllistää tällä hetkellä kuusi henkilöä.

Lue yritystarina tästä.

VV-Kuivaus Oy

VV-Kuivaus Jyväskylä Oy

VV-Kuivaus Jyväskylä Oy on vuonna 2016 perustettu yritys, joka tekee muun muassa rakennussaneerauksia. Yhtiön toimitusjohtana toimii Petteri Ruusuvirta ja yrityksen kotipaikka sijaitsee Jyväskylässä.

Lue yritystarina tästä.

Popper design Oy logo

Popper design Oy

Popper design Oy on vuonna 2005 perustettu uniikkeja tekstiilejä valmistava yritys. Yrittäjä ja toimitusjohtajana toimivan Anu Rinkisen yritys toimii Jyväskylässä.

Lue yritystarina tästä.

Kissat-hallin urheilukeskus (Performance Coach Tampere Oy)

Kissat-hallin urheilukeskus on Pirkkalassa toimiva vuonna 2010 perustettu monipuolisia kuntoilu- ja kehonhuoltopalveluita tarjoava urheilukeskus. Yrityksen omistajat Lindsay ja Hanna Orr, ja yritys työllistää neljä osa-aikaista työntekijää.

Lue yritystarina tästä.

Bekason Oy

Bekason Oy on vuonna 2006 perustettu rakennusalan yritys, joka on erikoistunut betonitöihin sekä hihnakuljettimiin. Yrityksen omistajat Sami ja Niko Gröntal työllistävät tällä hetkellä 13 henkilöä.

Lue yritystarina tästä.

Arctic Milk Oy

Arctic Milk Oy on vuonna 2010 perustettu meijeri, jonka tuotteet valmistetaan Forssassa. Toimitusjohtaja ja juustomestari Juha Lundströmin päätyö on tällä hetkellä saada meijerin vienti avattua Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan.

Lue yritystarina tästä.

Rovio Pet Foods Oy

Rovio Pet Foods Oy on vuonna 2019 perustettu koiran- ja kissanruokien valmistaja Loimaalla. Yrittäjänä ja toimitusjohtajana toimii Tero Rovio ja yritys työllistää 15 henkilöä.

Lue yritystarina tästä.

Pub Vanha Nalle & Bulldog Bar Riihimäki (JMK Ravintolat Oy)

Riihimäen Bulldog Bar ja hämeenlinnalainen Pub Vanha Nalle siirtyivät JMK Ravintoloille vuonna 2017. Yrittäjänä ja toimitusjohtajana toimii Jonne Koskimies, joka työllistää ravintoloissaan 8 henkilöä.

Lue yritystarina tästä.

Champagne bar Santé

Champagne bar Santé on vuonna 2013 perustettu samppanjabaari Tampereella, joka työllistää vakituisesti 3 henkilöä sekä 4 henkilöä tarpeen mukaan. Yrittäjä ja toimitusjohtaja Tuula Tikkasella on myös samppanjoiden tukkukauppa Santevin Oy.

Lue yritystarina tästä.

 

Tuomo Trög/HuoltoSilta

Tapani Tervanen

 

Katja Riihilahti / Iso-Naappilan Loma

 

Marianne Nurminen / TK-Tiimi

Kotivakuutus turvaa säällä kuin säällä
Otamme uusia asiakkaita.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Me hoidamme loput.