Siirry sisältöön
Palvelemme numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052. Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella.

Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina poikkeustilanteen vuoksi, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella. Tapaamisajan voit varata konttorin puhelinnumerosta tai soittaa suoraan omalle yhteyshenkilöllesi. Vakuutusasioita hoidat nopeasti ja kätevästi myös puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Pohjantähti yrityksille pääsivu

Nainen työskentelemässä kotikonttorilla
Etätyövakuutus on voittajien valinta. Tiesitkö, että kahvitauko- ja taukojumppatapaturmat eivät kuulu lakisääteiseen tapaturmavakuutukseen etätyössä? Etätyövakuutus kattaa myös nämä!
Sattuiko vahinko? Ei hätää, me autamme! Katso tästä mitä tehdä.
Yrityksen Tähtiterveys Erinomaista turvaa ilman terveysselvityksiä!
Koronavirus ja vakuutusturva Lue ajankohtaiset tiedotteemme!
Tärpit tulorekisteriin Tutustu tärppeihimme!
Etsitkö henkilöasiakkaan vakuutuksia?
Avoin työpaikka tiimivalmentaja Ouluun

Anna meille palautetta

Haluamme palvella sinua ja yritystäsi paremmin, joten anna palautetta ja vaikuta! Kehitämme toimintaamme aktiivisesti.

95 % asiakkaistamme suosittelisi meitä

Meillä on tyytyväiset asiakkaat. Panostuksemme henkilökohtaiseen palveluun näkyy. Keskimääräinen jonotusaika puhelimeen on noin kymmenen sekunnin luokkaa ja meiltä löytyy myös parikymmentä konttoria, joissa voi asioida suoraan paikan päällä. Tervetuloa tutustumaan - ja jos tykkäät, muista suositella myös kaverillesi!