Siirry sisältöön
Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä hitautta

Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä esiintyy hitautta, minkä takia odotusajat hätäpalveluumme soitettaessa voivat olla totuttua pidemmät. SOS International palvelee puhelimen lisäksi sähköpostitse osoitteessa sos@sos.eu. Jos olet matkalla, voit rekisteröidä asiasi myös SOSin verkkopalvelussa: ctc.sos.eu. Pahoittelemme häiriötä!

Oma Pohjantähti

Yrityksen omaisuusvakuutus

Kaikelle sille, mitä ilman yrityksesi ei pyöri

Mikä yrityksessäsi on sellaista, jonka rikkoutuminen, tuhoutuminen tai varkaus tarkoittaisi toiminnallesi katastrofia? Yksi on täysin riippuvainen tietokoneesta, toinen sähkötyökaluistaan ja kolmannen yritystoiminta halvaantuu, jos tuotantolaitos esimerkiksi palaa maan tasalle.

Yrityksesi tarvitsee yrityksen omaisuusvakuutuksen, kun hankit omaisuutta firmasi nimiin. Kotivakuutus ei kata yritystoimintaasi liittyviä riskejä, vaikka pyörittäisit toimintaa kotikonttorilta käsin tai säilyttäisit myytäviä tavaroita kotonasi. Tämä on nyrkkisääntö, joka on hyvä muistaa.

Pohjantähdellä voit vakuuttaa yrityksesi omaisuuden monenlaisten vahinkojen varalta: tulipalon, rikoksen, rikkoutumisen sekä putkivuodon, sääilmiön eli myrskytuhojen, ja sähköilmiön eli sen tilanteen varalta, että sähkölaite rikkoutuu esimerkiksi ukkosella.

Yrityksiä on moneen lähtöön, joten omaisuus kannattaa vakuuttaa sellaisten riskien varalta, jotka ovat omalle toiminnalle olennaisimpia. Toisaalta rikkoutuminen, tulipalo tai varkaus voi sattua jokaisen yrittäjän kohdalle.

Mikäli yrityksesi omistaa toimitilansa, voit laajentaa omaisuusvakuutusturvaa kattamaan myös rakennukset. Toimitilavakuutuksemme turvaa erilaiset yrityksesi omistamat rakennukset.

Omaisuusvakuutuksen hintaan vaikuttaa vakuutuksen kattavuus sekä se, miten kalliita vahinkoja vakuutus korvaa.

Hoida vakuutusasiasi kätevästi Oma Pohjantähdessä

Miksi valita Pohjantähden yrityksen toimitilan ja omaisuuden vakuutus?

Aidosti henkilökohtaista palvelua ja vakuutusturvaa

Nimeämme sinulle oman yhteyshenkilön, jonka kanssa hoidat yrityksesi vakuutusasiat, kuten esimerkiksi yrittäjän sairausvakuutukset ja yrittäjän tapaturmavakuutukset, helposti sekä nopeasti. Tilanteet muuttuvat, joten vakuutuksesi on muutettavissa nopeasti ja mutkattomasti yrityksesi tilanteeseen sopivaksi.

Tehokas riskienhallinta

Tehokas riskienhallinta ja oikein mitoitettu vakuutusturva varmistavat yrityksesi toiminnan jatkuvuuden tilanteessa kuin tilanteessa. Siksi aloitamme yhteistyön aina riskikartoituksella, olipa kyse sitten aloittavan tai jo pidempään toimineen yrityksen vakuutuksista.

Kiinnostuitko? Anna meidän auttaa sinua!

Usein kysyttyä yrityksen toimitilan ja omaisuuden vakuutuksesta

Miten minun tulee toimia, jos esimerkiksi firman vakuutettu tietokone menee rikki?