Kotivakuutus

Pohjantähden kotivakuutus ei ole valmis pakettiratkaisu, vaan reilu ja täsmällinen tapa vakuuttaa.

Kotivakuutus on kaikkien juttu, vakuutus tuo turvaa omalle tai vuokrakodille sekä kodin irtaimistolle eli omille tavaroille ja huonekaluille. Samalla vakuutussopimuksella vakuutat joustavasti tontit, rakennukset, huoneistot, irtaimiston ja vastuu- ja oikeusturvavakuutukset. Kotivakuutus tehdään Pohjantähdessä aina sinun mittojesi mukaiseksi. Ennalta arvaamattomat tapahtumat, kuten tulipalot, putkivuodot ja rikokset voivat uhata kotiasi ja omaisuuttasi.

Löydät vakuutuksesi Oma Pohjantähdestä
Keskinäisen vakuutusyhtiön omistat sinä

Miksi valita Pohjantähti?

Räätälöitävyys

Määrität itse vakuutuksesi kattavuuden sekä omavastuut vakuutuskohteittain. Et maksa turhasta, vaan räätälöidään kotivakuutuksesi juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Vakuutuksiin liittyvä perusvakuutus on vakuutus tulipalon varalle, tämä on jokaiselle vakuutettavalle rakennukselle tai omaisuuserälle pakollinen osa.

Ehdollinen omavastuu

Voit valita kotivakuutukseesi myös ehdollisen omavastuun, jolloin omavastuuta ei vähennetä lainkaan vahingon määrän ylittäessä sovitun omavastuurajan.

Halaus

Markkinoiden hellävaraisin ikävähennys esinevahingoissa

Tiesitkö, että viisikin vuotta vanha kodinkone on meille arvoltaan 100 %. Ikävähennyksemme ovat muutenkin hellävaraiset ja kestävät vertailua, sillä pidämme kotiasi yhtä arvokkaana kuin sinä.

Reilu alennus kotivakuutuksesta huolellisille asiakkaille

Pohjantähtibonus palkitsee huolellisuutesi. Uutena asiakkaana saat vähintään 12 prosentin lähtöbonuksen, joka kasvaa vahingottomien vuosien myötä ja alentaa vakuutusmaksujasi jopa 30 %. Bonuksen kertymiseen vaikuttavat sinulle korvatut omaisuusvahingot.

Kuskin kasko - vain meiltä!

Pohjantähden kotivakuutusasiakkaana voit ottaa henkilökohtaista lisäturvaa yksityishenkilöltä lainaamallesi tai koeajoon ottamallesi autolle. Vakuutus korvaa törmäyksestä tai ulosajosta aiheutuvan vahingon, omavastuuosuuden tai bonusmenetyksen.

Tuotetiedot

Kotivakuutus

Ennalta arvaamattomat tapahtumat ja erilaiset riskit, kuten tulipalot, putkivuodot ja rikokset voivat uhata omaisuuttasi. Pohjantähtiturvan kotivakuutus tarjoaa sinulle ja perheellesi taloudellista turvaa elämän mahdollisten vastamäkien varalle. Voit koota kotivakuutuksesi sisällön elinpiirisi mukaisesti, samalla vakuutussopimuksella vakuutat tontin, rakennukset, lvisa-laitteet, huoneistot, irtaimiston, matkatavaran ja vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen.

Laske tarjous laskurilla tai ota yhteyttä ja poikkea vaikka paikan päälle.

Erilaisia vahinkoja
Kodin irtaimisto
Esimerkkejä korvattavista riskeistä
Kotivakuutus on voimassa myös muuton yhteydessä
Vastuu- ja oikeusturvavakuutus
Kotivakuutus mökille

Usein kysyttyä

Asumisen keskeytyminen
Ketkä kuuluvat vakuutukseen?