Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

nainen ja mies katsovat tablettitietokonetta sohvalla

Kotivakuutus

Pohjantähden kotivakuutus ei ole valmis pakettiratkaisu, vaan reilu ja täsmällinen kotivakuutus. Laske kotivakuutuksen hinta klikkaamalla alta ja saat kotivakuutuksen laskurilla juuri sinulle sopivimman hinnan.

Kotivakuutus on kaikkien juttu! Ennalta arvaamattomat tapahtumat, kuten tulipalot, putkivuodot ja rikokset voivat uhata kotiasi ja omaisuuttasi.

Kotivakuutuksen voit hankkia omakotitaloa tai vuokra-asuntoa varten. Kotivakuutuksen hakeminen netistä on todella helppoa ja vaivatonta!

Pohjantähden laaja kotivakuutus vastuuosineen tuo turvaa niin omalle kuin vuokrakodille sekä kodin irtaimistolle – omille tavaroille ja huonekaluille.

Samalla kotivakuutuksen sopimuksella vakuutat joustavasti rakennukset, huoneistot ja irtaimiston. Vakuutukseen voit ottaa mukaan myös ja vastuuvakuutuksen sekä oikeusturvavakuutuksen. Vastuuvakuutus turvaa osana kotivakuutusta sinun toisille aiheuttamasi vahingot, joista olet korvausvastuussa.

Meillä Pohjantähdessä kotivakuutus tehdään aina sinun mittojesi mukaiseksi ja kotivakuutuksen hinta määräytyy tämän mukaisesti.

Miksi valita Pohjantähden kotivakuutus?

Mittojen mukaista vakuutusturvaa

Kotivakuutuksen vertailu ja kilpailutus on järkevää. Meillä Pohjantähdellä valitset itse mitä haluat vakuuttaa. Voit valita yksilöllisesti omavastuut ja vakuutusmäärät valitsemillesi turville. Vain vakuutus tulipalon varalta on jokaiselle vakuutettavalle rakennukselle tai omaisuuserälle pakollinen osa.

nainen laittaa kolikon posliiniseen säästöpossuun

Vain Pohjantähdestä: Ehdollinen kotivakuutuksen omavastuu

Ehdollinen kotivakuutuksen omavastuu tarkoittaa sitä, että et välttämättä maksa kotivakuutuksen omavastuuta ollenkaan. Kun korvattavan vahingon kustannukset ylittävät valitsemasi omavastuurajan, maksamme korvauksen vähentämättä omavastuuta. Hienoa eikö totta!

nainen halaa itseään

Markkinoiden hellävaraisin ikävähennys esinevahingoissa

Tiesitkö, että viisikin vuotta vanha kodinkone on meille arvoltaan 100 %. Ikävähennyksemme ovat muutenkin hellävaraiset. Pohjantähden kotivakuutus kestää vertailua, sillä pidämme kotiasi yhtä arvokkaana kuin sinä.

Asiakkaamme suosittelevat Pohjantähden kotivakuutusta

Reilu alennus kotivakuutuksesta huolellisille asiakkaille

Pohjantähtibonus palkitsee huolellisuutesi. Uutena asiakkaana saat vähintään 12 prosentin lähtöbonuksen, joka kasvaa vahingottomien vuosien myötä ja alentaa vakuutusmaksujasi jopa 30 %. Bonuksen kertymiseen vaikuttavat sinulle korvatut omaisuusvahingot.

Kotivakuutusasiakkaana voit ottaa myös kuskin kaskon

Kuskin kasko - vain meiltä!

Pohjantähden kotivakuutusasiakkaana voit ottaa henkilökohtaista lisäturvaa yksityishenkilöltä lainaamallesi tai koeajoon ottamallesi autolle. Kuskin kasko -vakuutus korvaa törmäyksestä tai ulosajosta aiheutuvan vahingon, omavastuuosuuden tai bonusmenetyksen.

Kotivakuutuksen tuotetiedot

Kotivakuutus

Kotivakuutuksen hintavertailu on kannattavaa, mutta Pohjantähden laaja kotivakuutus tarjoaa sinulle ja perheellesi erinomaista taloudellista turvaa elämän mahdollisten vastamäkien varalle.

Pohjantähden kotivakuutus on joustava. Voit koota kotivakuutuksesi sisällön sellaiseksi, mikä sinulle parhaiten sopii.

Saat samaan kotivakuutussopimukseen kätevästi rakennukset, lvisa-laitteet, huoneistot, koti-irtaimiston, matkatavarasi sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen.

Mitä kotivakuutus korvaa? Kotivakuutuksen riskit - valitse näistä:
Mitä kotivakuutus kattaa? Kotivakuutus kattaa mm. kodin irtaimiston ja piha-alueen rakennelmat
Kotivakuutuksen huoneistoturva
Vastuu- ja oikeusturvavakuutukset osana kotivakuutusta

Usein kysyttyä kotivakuutuksesta

Kotivakuutus ja muutto: onko kotivakuutus voimassa muuton aikana?
Mitä teen jos asumiseni keskeytyy?
Voinko vakuuttaa kesämökkini kotivakuutuksella?
Ketkä kuuluvat kotivakuutukseeni?
Kotivakuutus turvaa säällä kuin säällä

Oma koti kullan kallis.

Kotivakuutus helposti verkosta.