Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052!

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Kesämökki ja järvi

Mökkivakuutus

Mökkivakuutus turvaa vapaa-ajan asuntosi irtaimistoineen. Voit vakuuttaa mökkisi tulipalo-, sähköilmiö-, rikos-, putkivuoto-, luonnonilmiö- ja rikkoutumisriskien varalta.

Meillä saat aina itse valita oman vakuutusturvasi kattavuuden ja omavastuun määrän vakuutuskohteittain. Maksat siis vain siitä mitä tarvitset. Voit valita mökin vakuutukseen myös ehdollisen omavastuun, jolloin omavastuuta ei vähennetä lainkaan vahingon määrän ylittäessä sovitun omavastuurajan.

Vesille mieli? Muista vakuuttaa veneesi.
Peukalo keskellä kämmentä? Tutustu rakentajan vakuutuksiin.

Miksi valita Pohjantähti?

Pohjantähden kotivakuutus tehdään sinun mittojesi mukaan

Räätälöitävyys

Määrität itse vakuutuksesi kattavuuden sekä omavastuut vakuutuskohteittain. Et maksa turhasta, vaan räätälöidään mökkivakuutuksesi juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Vakuutuksiin liittyvä perusvakuutus on vakuutus tulipalon varalle, tämä on jokaiselle vakuutettavalle rakennukselle tai omaisuuserälle pakollinen osa.

Kotivakuutus kannattaa tehdä yhdessä asiantuntijan kanssa

Ehdollinen omavastuu

Voit valita kotivakuutukseesi myös ehdollisen omavastuun, jolloin omavastuuta ei vähennetä lainkaan vahingon määrän ylittäessä sovitun omavastuurajan.

Pariskunta merenrannalla auringon laskiessa

Meiltä kokonaisvaltaista vakuutusturvaa

Me huolehdimme sinusta kokonaisvaltaisesti. Saat meiltä kaikki tarvitsemasi vahinkovakuutukset kesämökistä autoon, veneeseen sekä rakentajan vakuutuksiin. Anna auringon paistaa kesämökkisi ylle ja nauti elämästä ilman huolia!

Tuotetiedot

Mitä mökkivakuutus korvaa?
Kesämökin irtaimisto
Kesämökin tonttivakuutus turvaa pihapiirin
Lepotuolit terassilla järvimaisemassa

Kesä ja kärpäset.

Ja mökkivakuutus.