Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Punainen auto takaapäin kuvattuna autotiellä

Autovakuutus

Kasko nyt verkkokaupastamme 30 % alennuksella!

Autovakuutus koostuu pakollisesta liikennevakuutuksesta ja vapaaehtoisesta kaskosta. Saat nyt kaskon verkkokaupastamme 30 % alennuksella!*

Liikennevakuutus on lain mukaan pakollinen kaikille liikennekäytössä oleville ajoneuvoille. Se tarjoaa turvan henkilövahinkojen varalle sekä vastapuolen omaisuudelle.

Auton kaskovakuutus on vapaaehtoinen ja sillä voit täydentää liikennevakuutuksen antamaa turvaa. Turvan laajuuden valitset Pohjantähdessä itse ja vakuutus räätälöidään aina palovakuutuksen päälle.

Voit varautua itse aiheuttamiisi kolareihin ja ottaa ajoneuvollesi törmäysturvan tai valita kaskon vaikka vain ilkivalta- tai varkausvahinkojen varalta.

Oletko lähdössä autolla ulkomaille? Lue ohjeemme!

 

*Alennus ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta.

Miksi valita Pohjantähti?

kasvi kasvaa kolikkopurkista

Reilu bonus

Mitä pidempi vahingoton bonushistoriasi on, sitä enemmän hyödyt bonusalennuksesta. Bonus on henkilökohtainen ja saat saman bonusalennuksen kaikkiin meillä vakuuttamiisi autoihin.

koira istuu autossa aurinkolasit päässä

Tähtikuljettajan bonusetu palkitsee huolellisen kuskin

Kun olet liikennevakuutuksessa saavuttanut täyden 81 % bonuksen ja ajanut vuoden ilman vahinkoja, saavutat Pohjantähden Tähtikuljettajan bonusedun. Tällöin yksi vahinko ei vielä aiheuta sinulle bonusmenetystä.

henkilöauton tuulilasi on säröillä

Markkinoiden laajin lasivakuutus

Menikö auton tuulilasi taas rikki? Ikkunalasien ja lasirakenteiden lisäksi lasivakuutuksemme korvaa myös valoumpioihin, kattoluukkuun tai kattoikkunaan suoranaisesti kohdistuneesta iskusta lasille aiheutuvan vahingon.

Tuotetiedot

Lakisääteinen liikennevakuutus

Liikennevakuutus on pakollinen vakuutus kaikille liikenteeseen käytettäville moottoriajoneuvoille. Se tarjoaa turvaa kaikille ajoneuvoissa mukana oleville henkilöille sekä syyttömän vastapuolen omaisuudelle. Liikennevakuutusta voit täydentää vapaaehtoisella ajoneuvovakuutuksella eli kaskovakuutuksella.

Milloin lakisääteinen liikennevakuutus pitää ottaa?
Mitä liikennevakuutus korvaa?
Liikennevakuutusmaksun muodostuminen
Liikennevakuutuksen bonukset
Tähtikuljettajan bonusetu
Liikennekäytöstäpoisto ja liikennekäyttöönotto
Kun ostat tai myyt auton

Vapaaehtoinen autovakuutus eli kasko

Pohjantähden vapaaehtoinen autovakuutus on nimeltään Ajoneuvoturva. Voit ottaa sen autollesi liikennevakuutuksen rinnalle, jos autosi on enintään 25 vuotta vanha. Auton kaskovakuutuksella vakuutat yksityishenkilön yksityiskäyttöisen henkilö-, paketti- tai matkailuauton.

Meillä autovakuutus tehdään sellaiseksi kuin sinä haluat. Maksat vain niistä riskeistä, jotka haluat ottaa mukaan vakuutukseen ja lopuista riskeistä vastaat vahinkotilanteessa itse.

Miksi vapaaehtoinen autovakuutus eli kasko kannattaa ottaa?
Mitä vapaaehtoinen autovakuutus korvaa?
Autovakuutuksen eli kaskon bonukset

Usein kysyttyä

Miten vaihdan vakuutukseni Pohjantähteen?
Mitä hyötyä on Tähtikuljettajan edusta?
Kuinka toimin vahinkotilanteessa?
Olen lähdössä autolla ulkomaille. Mitä minun pitää ottaa huomioon?
Onko minun mahdollista saada sijaisauto käyttööni?
Autovakuutus turvaa rakkaan menopelisi

Vain parasta rakkaallesi

Älä enää epäröi, vaan turvaa tärkeimpäsi!