Siirry sisältöön
** Korvausjärjestelmien uudistusten takia korvauspalveluissamme on tällä hetkellä ruuhkaa. Olemme asiakkaisiin yhteydessä, mikäli tarvitsemme vahinkoasian käsittelyyn lisätietoja. Pahoittelemme tilannetta ja toivomme malttia uudistusten keskellä! ** Konttorimme palvelevat ainoastaan ajanvarauksella. Voit varata ajan turvalliseen konttoriasiointiin numerosta 020 763 4010. **
Oma Pohjantähti
Lapsi kissan ja koiran kanssa sängyllä

Eläimen sairauden tai tapaturman hoitokulut

Eläimen sairauden tai tapaturman hoitokulut

Hoitokuluvakuutuksesta korvataan eläimen sairaudesta tai tapaturmasta aiheutuneita hoitokuluja. Koirien ja kissojen osalta käytössäsi on myös suorakorvauspalvelu asioidessasi yhteistyöeläinlääkäriasemallamme.

Sairastaako karvakaveri? Vahinkojelppi auttaa!
Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Tarkista suorakorvausmahdollisuus

Käyttäessäsi suorakorvauspalvelua ei sinun tarvitse toimittaa mitään tietoja hoitokäynnistä, koska nämä tulevat käynnin aikana suoraan eläinlääkäriasemalta. Suorakorvauspalvelusta sekä yhteistyöeläinlääkäriasemista löydät lisätietoja alla olevasta linkistä.

2

Ilmoita vahingosta

Ilmoita vahingosta Oma Pohjantähdessä. Vahinkoilmoitukseen voi liittää tositteet mukaan tai pidä tallessa eläinlääkäriasemalta saamasi tositteet (potilaskertomus, kuitti ja laskuerittely), sekä mahdolliset erilliset lääke- tai sidetarvike ostokuitit itselläsi vuoden ajan. Pyydämme näitä tarvittaessa.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.