Siirry sisältöön
Puramme henkilökorvauksiin (sairaudet, tapaturmat ja matkavahingot) syntynyttä jonoa ja palvelemme henkilökorvauksissa 6.–31.3. poikkeuksellisesti klo 12–16. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa!
Oma Pohjantähti
FirstVet etäeläinlääkäripalvelu kissa ja koira | Pohjantähti

Etäeläinlääkäripalvelu FirstVet

Etäeläinlääkäri mukanasi missä tahansa - kolme käyntiä vuodessa lemmikkivakuutusasiakkaillemme ilman omavastuuta!

FirstVet on etäeläinlääkäripalvelu, jonka avulla tavoitat eläinlääkärin mobiililaitteellasi mistä tahansa. Mikäli lemmikkisi terveydentila huolettaa sinua, saat FirstVetin avulla eläinlääkärin apua aina, kun sitä tarvitset.

Videoyhteyden avulla FirstVetin kokeneet eläinlääkärit antavat arvionsa hoidon tarpeesta ja ohjaavat teidät tarvittaessa eläinlääkärin vastaanotolle. Mikäli vastaanotolle lähtö ei ole tarpeen, saat etäeläinlääkäripalvelun avulla kattavat ohjeet lemmikkisi kotihoitoon.

Näin otat etäeläinlääkäripalvelun käyttöösi:

Etäeläinlääkäripalvelun käyttöönotto on vaivatonta ja se toimii maksuttomalla mobiilisovelluksella. Etäeläinlääkäri palvelee vuoden jokaisena päivänä klo 7–24.

 • Luo tili ja lataa FirstVet-sovellus
  Luo tili ja lataa FirstVet-sovellus tästä tai alla olevien sovelluskauppojen linkkien kautta. Kirjautuminen palveluun tapahtuu tietoturvallisesti pankkitunnuksilla.
 • Varaa aika
  Anna eläimesi perustiedot, valitse palvelu ja kuvaile oireet tai kysymyksesi. Valitse sinulle sopiva ajankohta.
 • Keskustele eläinlääkärin/asiantuntijan kanssa videopuhelun välityksellä
  Saat kokeneilta eläinlääkäreiltä ja muilta asiantuntijoilta tilannekohtaiset neuvot ja jatkohoito-ohjeet sekä tarvittaessa lähetteen eteenpäin. Lähetämme muistutuksen käynnistä tekstiviestitse hieman ennen puhelun alkamista.
 • Käyntikertomus sähköpostiisi
  Käynnin jälkeen saat kirjallisen käyntikertomuksen sähköpostitse.

Sovellus on helppokäyttöinen ja opastaa sinua palvelun käytössä. Teknisissä lisäkysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä FirstVetiin.

Pohjantähden lemmikkivakuutus sisältää kolme FirstVetin etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa ilman omavastuuta. Huomioi kuitenkin, että korvaamme käynnin vain silloin, kun kyseessä on vakuutuksesta korvattava tapaturma tai sairaus. Etu on voimassa 31.12.2023 saakka.

Milloin FirstVet voi auttaa?

 • Kun lemmikki oksentaa tai ripuloi.
 • Kun lemmikillä on silmä- tai korvaoireita.
 • Kun epäilet, että lemmikki on voinut syödä jotakin sopimatonta.
 • Kun lemmikki yskii tai aivastelee.
 • Kun lemmikillä on kutinaa tai iho-ongelmia.
 • Kun lemmikillä on pieni haava tai vamma.

Jos lemmikkisi on loukkaantunut vakavasti tai tarvitsee tarvitsee reseptilääkkeitä, vie eläin suoraan klinikalle.

Miksi etäeläinlääkäri ensin?

 • Mahdollisuus varmistaa ammattilaiselta, onko klinikalle lähtö tarpeen.
 • Nopea saatavuus – aika vastaanotolle aina viimeistään tunnin sisällä.
 • Lemmikki välttää klinikalle menosta aiheutuvan stressin.
 • Kolme etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa lemmikkivakuutusasiakkaillemme ilman omavastuuta!

Ota etäeläinlääkäripalvelu FirstVet käyttöön tästä.

Käyntien korvaaminen vakuutuksestasi

Lemmikkivakuutusasiakkaamme saavat kolme FirstVetin etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa ilman omavastuuta. Korvaamme käynnin silloin, kun kyseessä on vakuutuksesta korvattava tapaturma tai sairaus. Etäeläinlääkärin kulut huomioidaan vakuutukseesi valitsemien hoitokulujen vakuutusmäärässä eli korvattavien kulujen enimmäismäärässä. Katso alta tarkemmat esimerkit.

Esimerkki 1

Lemmikkisi vatsa menee sekaisin ja haluat varmistua, onko käynti klinikalla tarpeen. Varaat ajan FirstVetiin ja saat avun lemmikillesi. FirstVet lähettää laskun käynnistä Pohjantähteen. Korvaamme käynnin ilman omavastuuta, koska vakuutukseesi sisältyy sairauden hoitokulut ja vakuutuskauden vakuutusmäärä eli korvattavien kulujen enimmäismäärä ei ole tullut vielä täyteen.

Esimerkki 2

Lemmikilläsi on iho-ongelmia ja varaat ajan FirstVetiin. Laskun saapuessa Pohjantähteen huomaamme, että lemmikkisi vakuutukseen sisältyy vain tapaturman hoitokulut. Emme tällöin voi korvata sairauteen liittyvää käyntiä vakuutuksesta.

Esimerkki 3

Lemmikkiäsi pistää kesähelteillä ötökkä ja varaat ajan FirstVetiin. Laskun saapuessa Pohjantähteen huomaamme, että lemmikkillesi on harmillisesti sattunut vakuutuskauden aikana useita tapaturmia ja hoitokulujen vakuutusmäärä eli korvattavien kulujen enimmäismäärä on tullut täyteen. Emme tällöin voi korvata käyntiä vakuutuksesta.

Lemmikkivakuutus
Lemmikkivakuutuksen suorakorvaus