Siirry sisältöön
Konttorimme palvelevat ainoastaan ajanvarauksella. Voit varata ajan turvalliseen konttoriasiointiin numerosta 020 763 4010.
Oma Pohjantähti
Jalat ja lääkkeitä pullossa

Sairastuminen

Sairastuminen

Sairauskuluvakuutuksesta korvataan sairauden aiheuttamia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita ja lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia ja lääkkeitä.

Suoralaskutuspalvelumme tarjoaa sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä. Yhteistyökumppaneitamme ovat Mehiläinen sekä Pihlajalinna. Palvelua käyttämällä sinun ei tarvitse täyttää erillistä vahinkoilmoitusta.

Suoralaskutuksesta nopeutta asiointiin
Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Varaa aika lääkäriin

Varaa aika valitsemaasi hoitolaitokseen.

Suoralaskutuspalvelumme tarjoaa sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä. Yhteistyökumppaneitamme ovat Mehiläinen sekä Pihlajalinna. Palvelua käyttämällä sinun ei tarvitse täyttää erillistä vahinkoilmoitusta. Tutustu palveluun ennen ajanvarausta.

Muista ottaa kela-korttisi mukaan vastaanotolle.

2

Ilmoita vahingosta

Täytä sähköinen vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä.

Jos olet vakuutettu yrityksen (tai esim. yhdistyksen tai urheiluseuran) ryhmävakuutuksessa etkä pääse kirjautumaan Oma Pohjantähteen, täytä ryhmävakuutuksen henkilövahinkoilmoitus.

3

Toimita tarvittavat liitteet

Jos sinun täytyy toimittaa hakemuksen liitteeksi hoitokulutositteet tai terveydentilatietoja, ohjeistamme sinua hakemusta täyttäessäsi tai olemme sinuun erikseen yhteydessä. Terveydentilatietosi on helposti saatavissa Kanta-palvelusta.

 

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.