Jalat ja lääkkeitä pullossa

Sairastuminen

Sairauskuluvakuutuksesta korvataan sairauden aiheuttamia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita ja lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia ja lääkkeitä. Voit vapaasti valita hoitolaitoksen, mutta halutessasi voit käyttää hyödyksi yhteistyötämme Mehiläisen kanssa. Henkilöasiakkaana saat joustavampaa terveydenhoitoa Pohjantähden ja Mehiläisen suoralaskutuspalvelun avulla.

Suoralaskutuksesta nopeutta asiointiin
Hoida vakuutusasiasi kätevästi Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Varaa aika lääkäriin

Tarjoamme sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä ja saada terveyteen liittyvät lääkärikäyntisi ja korvausasiasi hoidettua saman tien. Tutustu Mehiläisen suoralaskutuspalveluun. Voit kuitenkin valita hoitolaitoksen itse, jos et halua käyttää Mehiläisen suoralaskutuspalvelua. Varaa aika valitsemaasi hoitolaitokseen ja muista ottaa kela-korttisi mukaan vastaanotolle.

2

Ilmoita vahingosta

Täytä sähköinen vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä. Jos olet vakuutettuna yrityksen ryhmävakuutuksessa, täytä ryhmävakuutuksen henkilövahinkoilmoitus.

3

Tarvittavat liitteet

Jos sinun täytyy toimittaa hakemuksen liitteeksi hoitokulutositteet tai terveydentilatietoja, ohjeistamme sinua hakemusta täyttäessäsi tai olemme sinuun erikseen yhteydessä. Terveydentilatietosi on helposti saatavissa Kanta-palvelusta.

Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.