Siirry sisältöön
Palvelemme numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052. Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella.

Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina poikkeustilanteen vuoksi, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella. Tapaamisajan voit varata konttorin puhelinnumerosta tai soittaa suoraan omalle yhteyshenkilöllesi. Vakuutusasioita hoidat nopeasti ja kätevästi myös puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Jalat ja lääkkeitä pullossa

Sairastuminen

Sairauskuluvakuutuksesta korvataan sairauden aiheuttamia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita ja lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia ja lääkkeitä. Voit vapaasti valita hoitolaitoksen, mutta halutessasi voit käyttää hyödyksi suoralaskutuspalveluamme.

Suoralaskutuksesta nopeutta asiointiin
Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Varaa aika lääkäriin

Varaa aika valitsemaasi hoitolaitokseen.

Suoralaskutuspalvelumme tarjoaa sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä. Yhteistyökumppaneitamme ovat Mehiläinen sekä Pihlajalinna. Palvelua käyttämällä sinun ei tarvitse täyttää erillistä vahinkoilmoitusta.

Muista ottaa kela-korttisi mukaan vastaanotolle.

2

Ilmoita vahingosta

Täytä sähköinen vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä. Jos olet vakuutettuna yrityksen ryhmävakuutuksessa, täytä ryhmävakuutuksen henkilövahinkoilmoitus.

3

Toimita tarvittavat liitteet

Jos sinun täytyy toimittaa hakemuksen liitteeksi hoitokulutositteet tai terveydentilatietoja, ohjeistamme sinua hakemusta täyttäessäsi tai olemme sinuun erikseen yhteydessä. Terveydentilatietosi on helposti saatavissa Kanta-palvelusta.

Jos sinulla on tapaturmavakuutuksessa työkyvyttömyysajan päivärahakorvaus, toimita vahinkoilmoituksen liitteenä lääkärintodistus työkyvyttömyysajalta.

Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.