Siirry sisältöön
Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä hitautta ** Yritysasiakaspalvelumme on poikkeuksellisesti suljettu pe 6.10. klo 12-16. Tavoitat meidät normaaliin tapaan ma 9.10.

Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä esiintyy hitautta, minkä takia odotusajat hätäpalveluumme soitettaessa voivat olla totuttua pidemmät. SOS International palvelee puhelimen lisäksi sähköpostitse osoitteessa sos@sos.eu. Jos olet matkalla, voit rekisteröidä asiasi myös SOSin verkkopalvelussa: ctc.sos.eu. Pahoittelemme häiriötä!

Oma Pohjantähti
Pohjantähti logosivu

Henkilötietojen käsittely

Tietosuoja on tärkeää sinulle ja Pohjantähdelle. Pohjantähti käsittelee ja suojaa vakuutuksenottajien ja muiden rekisteröityjen henkilötietoja tietosuojalainsäädännön, vakuutuslainsäädännön sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti huolellisesti ja hyvää tietojenkäsittelytapaa noudattaen. Huolehdimme henkilötietojen korkeasta tietoturvan tasosta erilaisin teknisin ja organisatorisin tietoturvakeinoin.

Käsittelemme henkilötietoja vakuutus- ja korvausasioiden hoidossa, tuotteita ja palveluita tarjottaessa sekä muissa vakuutusyhtiön toimintaan liittyvissä tehtävissä. Tällä sivustolla kerromme tarkemmin, kuinka henkilötietojasi kerätään, käsitellään, ja missä tilanteissa niitä siirretään tai luovutetaan. Tällä sivustolla kerrotut käytännöt koskevat Pohjantähden asiakkaita ja muita henkilöitä, joiden henkilötietoja käsittelemme.

Mikäli sinulla on kysyttävää Pohjantähden tietosuojakäytännöistä, tai haluat hyödyntää omia oikeuksiasi rekisteröitynä, pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä Pohjantähden tietosuojavastaavaan sähköpostiosoitteen tietosuoja@pohjantahti.fi kautta.

Katso esitteemme henkilön tunnistamisesta ja luottotietojen tarkastamisesta.