Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

raskaana oleva nainen pitelee vatsaansa

Vauvavakuutus

Vauvavakuutuksella hoitoon helposti ja nopeasti. Syntyvän lapsen vakuutus nyt 25 % alennuksella!

Vauvavakuutus varmistaa, että voit itse valita lapsesi hoitopaikan ja pääset hoitoon mahdollisimman helposti ja nopeasti.

Vauvavakuutukseen voit valita tapaturma-, sairauskulu- ja matkustajavakuutuksen sekä huoltajaturvan.

Pohjantähdessä vauvavakuutus korvaa lääkärinpalkkioiden, tutkimuskulujen ja lääkkeiden lisäksi mm. Kelan korvaamat erityisäidinmaidonkorvikkeet

Myönnämme vauvavakuutuksen raskausviikosta 17 alkaen, ja ehdit ottaa sen vielä noin neljä viikkoa ennen laskettua aikaa, kun raskausviikkoja on alle 36.

Vauvavakuutuksemme nyt -25 %*

*Alennus ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Alennusprosentti koskee lapsen tapaturma-, sairauskulu- ja matkustajavakuutusta. Vakuutettavan lapsen perheellä tulee olla voimassa oleva kotivakuutus Pohjantähdessä.

Miksi valita Pohjantähti?

vauva nukkuu pehmolelunallen kanssa

Katkeamaton sairaus- ja tapaturmavakuutus

Ota sairaus- ja tapaturmavakuutus jo ennen syntymää. Näin se voi jatkua katkeamattomana koko lapsesi elämän ajan, eikä siihen tule korvauksia poissulkevia rajoitusehtoja. Huoltajaturva päättyy, kun lapsesi täyttää 18 vuotta.

taapero istuu vessan lattialla vessapaperikasassa

Vakuutus muuttaa omaan kotiin lapsesi mukana

Kun lapsesi aikuistuu, hän saa sairaus- ja tapaturmavakuutuksensa mukaan omaan kotiinsa katkeamattomana. Muistattehan ottaa lapsellesi myös ikioman kotivakuutuksen.

vauva nukkuu rauhallisesti peiton alla

Sairaus- ja tapaturmakohtainen omavastuu

Meillä sairaus- ja tapaturmavakuutuksissa omavastuu on sairaus- ja tapaturmakohtainen. Näin maksat omavastuun vain kerran sairautta kohden, etkä joka vuosi uudelleen.

Tuotetiedot

Vauvavakuutus korvaa mm. tutkimus- ja hoitokuluja sekä lääkärin määräämiä lääkkeitä, perusvoiteita ja Kela-korvattavia äidinmaidonkorvikkeita.

Voit valita vauvavakuutukseen sairausvakuutuksen lisäksi myös turvat tapaturmien varalle ja matkustamista varten.

Lapsesi kasvaessa tapaturmavakuutus kattaa automaattisesti myös kilpaurheilun.

Usein kysyttyä

Milloin voin ottaa vauvalleni vakuutuksen?
Mitä vauvavakuutus korvaa?
Mikä on vauvavakuutuksen omavastuu?
Onko vauvavakuutus voimassa ulkomailla?
nainen pitelee sydänkoristetta raskausvatsan päällä

Mistä on pienet vauvat tehty?

Sokerista, mansikasta, enkelin siiven untuvasta.