Sähköiset palvelumme eivät ole käytössä sunnuntaina 16.12.18 klo 10.00-18.00 ohjelmistopäivityksen takia. Pahoittelemme mahdollista häiriötä.

Tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutuksemme on voimassa koko eliniän.

Tapaturmavakuutus varmistaa nopean ja hyvän hoidon sinun itse valitsemassasi hoitopaikassa. Tapaturmavakuutus täydentää julkisella sektorilla saatavaa terveydenhoitoa. Vakuutus korvaa valintasi mukaan hoitokuluja, vammasta aiheutuvaa pysyvää haittaa, ansionmenetystä (yli 18- vuotiaalle) sekä kuoleman.

Ilman lisämaksua vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa. Ulkomailla sattuneen tapaturman hoitokuluja korvataan vakuutusehtojen mukaisesti valittuun vakuutusmäärään asti. Vakuutus on voimassa ulkomailla 365 vuorokautta.

Löydät vakuutuksesi Oma Pohjantähdestä
Keskinäisen vakuutusyhtiön omistat sinä

Miksi valita Pohjantähti?

Reilusti räätälöitävä

Vakuutusmäärällä ja omavastuulla voit vaikuttaa itse vakuutusmaksuusi ja siihen mitkä kustannukset haluat ottaa omalle vastuullesi.

Harrasta huoletta

Kun pidät huolta fyysisestä kunnostasi harrastamalla urheilua, on vakuutus turvanasi. Harrastitpa sitten joogaa, laskuvarjohyppyä, sukellusta tai jotain siltä väliltä on tapaturmavakuutus voimassa ilman erillistä maksua.

Turvaa kilpaurheiluun

Alle 18- vuotiailla tapaturmavakuutus kattaa ilman lisämaksua myös kilpaurheilun ja siihen liittyvän harjoittelun. Täysi-ikäisenä voit täydentää vakuutustasi kilpaurheilulisällä. Useimmiten et tarvitse erillistä lisenssivakuutusta.

Hoitopaikan päätät sinä

Kun sinulla on tapaturmavakuutus, me annamme sinun itse päättää asioitko julkisen terveydenhuollon piirissä vai käytätkö yksityisen sektorin palveluja.

Tuotetiedot

Hoitokulut

Tapaturman hoitokuluina korvataan esimerkiksi lääkärinpalkkioita, lääkärin määräämiä lääkkeitä sekä tutkimus- ja hoitokuluja.

Pysyvä haitta

Jos tapaturmasta on kulunut yli vuosi eikä vamma ole parantunut ja vammasta on jäänyt lääketieteellisesti arvioiden pysyvä haitta, maksetaan pysyvän haitan vakuutusmäärän perusteella ohimenevää haittaa siihen asti kunnes mahdollinen pysyvä haitta voidaan määritellä.

Päiväraha

Tapaturman aiheuttamaan ansionmenetykseen voit varautua tapaturman päivärahalla, jonka tarkoituksena on säilyttää tulotasosi tapaturmasta johtuvan työkyvyttömyyden aikana. Vakuutusmäärän voit itse valita, mutta sen tulee olla suhteutettu todellisiin vuosityöansioihisi. Päiväraha on verotettavaa tuloa. Päivärahakorvaus voidaan liittää vain tapaturmavakuutuksen hoitokulujen yhteyteen.

Kuolema

Vakuutuksen perusteella korvataan tapaturmainen kuolema.

Usein kysyttyä

Sisältyykö kilpaurheilulisä tapaturmavakuutukseen? Mitä se kattaa?