Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutuksemme on voimassa koko eliniän.

Tapaturmavakuutus varmistaa nopean ja hyvän hoidon sinun itse valitsemassasi hoitopaikassa. Tapaturmavakuutus täydentää julkisella sektorilla saatavaa terveydenhoitoa. Vakuutus korvaa valintasi mukaan hoitokuluja, vammasta aiheutuvaa pysyvää haittaa, ansionmenetystä (yli 18-vuotiaalle) sekä kuoleman.

Ilman lisämaksua vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa. Ulkomailla sattuneen tapaturman hoitokuluja korvataan vakuutusehtojen mukaisesti valittuun vakuutusmäärään asti. Vakuutus on voimassa ulkomailla 365 vuorokautta.

Miksi valita Pohjantähti?

Pohjantähden kotivakuutus tehdään sinun mittojesi mukaan

Reilusti räätälöitävä

Vakuutusmäärällä ja omavastuulla voit vaikuttaa itse vakuutusmaksuusi ja siihen mitkä kustannukset haluat ottaa omalle vastuullesi.

Harrasta huoletta

Kun pidät huolta fyysisestä kunnostasi harrastamalla urheilua, on vakuutus turvanasi. Harrastitpa sitten joogaa, laskuvarjohyppyä, sukellusta tai jotain siltä väliltä on tapaturmavakuutus voimassa ilman erillistä maksua.

Turvaa kilpaurheiluun

Alle 18- vuotiailla tapaturmavakuutus kattaa ilman lisämaksua myös kilpaurheilun ja siihen liittyvän harjoittelun. Täysi-ikäisenä voit täydentää vakuutustasi kilpaurheilulisällä. Useimmiten et tarvitse erillistä lisenssivakuutusta.

Hoitopaikan päätät sinä

Kun sinulla on tapaturmavakuutus, me annamme sinun itse päättää asioitko julkisen terveydenhuollon piirissä vai käytätkö yksityisen sektorin palveluja.

Tuotetiedot

Tapaturmavakuutus korvaa mm. lääkärinpalkkioita, lääkkeitä sekä tutkimus- ja hoitokuluja. Lapsilla tapaturmavakuutukseen kuuluu aina myös kilpaurheilu.

Hoitokulut
Pysyvä haitta
Päiväraha
Kuolema

Usein kysyttyä

Sisältyykö kilpaurheilulisä tapaturmavakuutukseen? Mitä se kattaa?

Vahinko ei tule kello kaulassa.

Ennakoi ajoissa ja pyydä tarjous tapaturmavakuutuksestamme.