Kuva sairaan lapsen jalasta sairaalassa

Sairauskuluvakuutus

Sairauskuluvakuutus on voimassa tapaturmavakuutuksen yhteydessä koko eliniän.

Sairauskuluvakuutus varmistaa, ettei ainakaan raha ole nopean ja parhaan mahdollisen hoidon esteenä. Yllättäen omalle kohdalle osuva vakava sairaus voi kääntää arjen päälaelleen ja horjuttaa taloudellista vakautta. Terveyttä osaa usein arvostaa vasta silloin, kun sen menettää.

Löydät vakuutuksesi Oma Pohjantähdestä
Keskinäisen vakuutusyhtiön omistat sinä

Miksi valita Pohjantähti?

Voimassa kaikkialla maailmassa

Ulkomailla alkaneen sairauden hoitokuluja korvataan vakuutusehtojen mukaisesti valittuun vakuutusmäärään asti. Vakuutus on voimassa ulkomailla 365 vuorokautta.

Hoitopaikan päätät sinä

Kun sinulla on sairauskuluvakuutus, me annamme sinun itse päättää asioitko julkisen terveydenhuollon piirissä vai käytätkö yksityisen sektorin palveluja.

Reilusti räätälöitävä

Vakuutusmäärällä ja omavastuulla voit vaikuttaa itse vakuutusmaksuusi ja siihen mitkä kustannukset haluat ottaa omalle vastuullesi.

Tuotetiedot

Hoitokulut

Sairauskuluvakuutus korvaa mm. tutkimus- ja hoitokuluja sekä lääkärin määräämiä lääkkeitä ja perusvoiteita. Muita valmisteita kuin lääkkeitä, esim. kliinisiä ravintovalmisteita ja vitamiineja korvataan, jos kuluista on saatu korvausta sairausvakuutuslain perusteella.

Vakuutus korvaa myös yksityisellä sektorilla annettua psyykkisen sairauden tai häiriötilan hoitoa, jos kuluista on saatu korvausta sairausvakuutuslain perusteella.

Usein kysyttyä

Vähennetäänkö sairauskuluvakuutuksen omavastuu kerran vuodessa?
Korvaako sairauskuluvakuutus puheterapian?
Onko sairaskuluvakuutus sidottu tapaturmavakuutukseen?

Varaudu sairauden varalle.

Pyydä vakuutustarjous.