Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Kuva sairaan lapsen jalasta sairaalassa

Sairauskuluvakuutus

Sairauskuluvakuutus on voimassa tapaturmavakuutuksen yhteydessä koko eliniän.

Sairauskuluvakuutus varmistaa, ettei ainakaan raha ole nopean ja parhaan mahdollisen hoidon esteenä. Yllättäen omalle kohdalle osuva vakava sairaus voi kääntää arjen päälaelleen ja horjuttaa taloudellista vakautta. Terveyttä osaa usein arvostaa vasta silloin, kun sen menettää.

Miksi valita Pohjantähti?

Kun käyt matkustaessasi esimerkiksi lääkärin luona, voit näyttää Pohjantähdeltä saamaasi matkavakuutuskorttia.

Voimassa kaikkialla maailmassa

Ulkomailla alkaneen sairauden hoitokuluja korvataan vakuutusehtojen mukaisesti valittuun vakuutusmäärään asti. Vakuutus on voimassa ulkomailla 365 vuorokautta.

Hoitopaikan päätät sinä

Kun sinulla on sairauskuluvakuutus, me annamme sinun itse päättää asioitko julkisen terveydenhuollon piirissä vai käytätkö yksityisen sektorin palveluja.

Pohjantähden kotivakuutus tehdään sinun mittojesi mukaan

Reilusti räätälöitävä

Vakuutusmäärällä ja omavastuulla voit vaikuttaa itse vakuutusmaksuusi ja siihen mitkä kustannukset haluat ottaa omalle vastuullesi.

Tuotetiedot

Hoitokulut

Sairauskuluvakuutus korvaa mm. tutkimus- ja hoitokuluja sekä lääkärin määräämiä lääkkeitä ja perusvoiteita. Muita valmisteita kuin lääkkeitä, esim. kliinisiä ravintovalmisteita ja vitamiineja korvataan, jos kuluista on saatu korvausta sairausvakuutuslain perusteella.

Vakuutus korvaa myös yksityisellä sektorilla annettua psyykkisen sairauden tai häiriötilan hoitoa, jos kuluista on saatu korvausta sairausvakuutuslain perusteella.

Usein kysyttyä

Vähennetäänkö sairauskuluvakuutuksen omavastuu kerran vuodessa?
Korvaako sairauskuluvakuutus puheterapian?
Onko sairaskuluvakuutus sidottu tapaturmavakuutukseen?

Varaudu sairauden varalle.

Anna meidän auttaa.