Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Lemmikkivakuutus

Huolenpitoa kissallesi tai koirallesi kirsusta hännänpäähän

Koirasi tai kissasi voi joutua onnettomuuteen tai se voi sairastua siinä missä ihminenkin. Vakuutuksella osoitat, että välität. Suorakorvauksen avulla maksat eläinlääkärikäynnilläsi vain omavastuun, ylimenevät kulut eläinlääkäri veloittaa suoraan Pohjantähdeltä.

”Koirani sairastui ja se vietiin eläinlääkäriin, missä hoidot ja tutkimukset olisivat tulleet kalliiksi ilman suorakorvausta. Joskus mietin maksanko vakuutusmaksuja turhaan. Tämän jälkeen en kyllä enää mieti. Koirani tervehtyi ja voi taas oikein hyvin, mutta ilman eläinlääkäriä koirani olisi todennäköisesti menehtynyt.”

– Asiakaspalaute

Katso lista kumppaneistamme ja lue suorakorvaus-palvelustamme.

Miksi valita Pohjantähti?

Maksat vain haluamastasi turvasta

Pohjantähden lemmikkivakuutuksessa et osta valmista pakettia, vaan voit valita juuri itsellesi ja eläinystävällesi parhaiten sopivan vakuutuskokonaisuuden.

Kotivakuutus kannattaa tehdä yhdessä asiantuntijan kanssa

Kiinteä omavastuu

Vakuutuskausi on tavallisesti 12 kuukauden mittainen. Lemmikkivakuutuksessamme on kausikohtainen omavastuu. Tämä tarkoittaa, että maksat sairaus- ja tapaturmakohtaiset omavastuut vain kerran vakuutuskaudessa, vaikka eläinlääkärikäyntejä olisi useita. Me emme peri prosenttiosuuksia.

Voit itse valita hoitopaikan

Voit valita haluamasi jo entuudestaan tutun eläinlääkärin lemmikillesi, lisäksi käytössäsi on suorakorvauspalvelu yhteistyöklinikoillamme.

Asiakkaamme suosittelevat Pohjantähden kotivakuutusta

Mutkatonta ja sujuvaa korvauspalvelua

Vahingon sattuessa korvauksen hakeminen hoituu helposti, korvaukset sovitusti ja oikeudenmukaisesti ehtojen mukaan.

Tuotetiedot

Lemmikkivakuutus

Pohjantähden lemmikkivakuutus on tarkoitettu koirasi tai kissasi turvaksi. Vakuutukselle valitset itse haluamasi turvat, vakuutusmäärät ja omavastuun. Lemmikkivakuutuksen yhteyteen voit liittää myös eläimenomistajan vastuuvakuutuksen lemmikkieläinten pidosta ulkopuoliselle aiheutuneen henkilö- tai esinevahingon varalta.

Milloin vakuutuksen voi ottaa?
Tapaturmavakuutus
Sairausvakuutus
Eläimenomistajan vastuu

Usein kysyttyä

Esimerkkejä tapaturmana korvattavista tilanteista?
Onko koko vuosi yhtä omavastuuaikaa?
Korvataanko pennutukseen liittyviä ongelmia tai pentuja synnytyksen jälkeen?
Jos koira kuolee leikkauspöydälle kastraatiota tai sterilisaatiota tehtäessä, korvaako vakuutus lemmikin kuoleman?

Turvaa tärkeimmät tassut

Pyydä tarjous lemmikkivakuutuksesta.