Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

lapset vaeltamassa metsässä

Lapsivakuutus

Lapsivakuutuksen turvin viet lapsesi hoitoon helposti ja nopeasti valitsemaasi paikkaan. Lapsivakuutuksen hinta ei myöskään päätä huimaa - nyt lapsivakuutus 25 % alennuksella!

Lapsen vakuutuksen avulla voit itse päättää minne viet lapsesi hoitoon sairaus- tai tapaturmatilanteessa, koska vakuutus korvaa sinulle kulut.

Lapsivakuutus korvaa mm. tutkimus- ja hoitokuluja sekä lääkärin määräämiä lääkkeitä ja perusvoiteita.

Kaikilla alle 18-vuotiailla myös kilpaurheilu kuuluu automaattisesti mukaan vakuutusturvaan.

Lapsen vakuutuksen hinta ei huimaa – nyt lapsivakuutuksemme -25 %*

 

*Alennus ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Alennusprosentti koskee lapsen tapaturma-, sairauskulu- ja matkustajavakuutusta. Vakuutettavan lapsen perheellä tulee olla voimassa oleva kotivakuutus Pohjantähdessä.

Miksi valita Pohjantähti?

iloinen tyttö makaa värikkäässä pallomeressä pallo otsallaan

Vakuutus muuttaa omaan kotiin lapsesi mukana

Kun lapsesi aikuistuu, hän saa aiemman voimassa olleen lapsen sairausvakuutuksen ja tapaturmavakuutuksen mukaan omaan kotiinsa katkeamattomana. Muistattehan ottaa lapsellesi myös ikioman kotivakuutuksen.

lapsijoukko vetää köyttä liikuntasalissa

Olemme pieni ja vastuullinen toimija

Pohjantähti on ihmisen kokoinen niin asiakkailleen kuin työntekijöilleen. Työskentelemme vastuullisesti sekä huomioimme toimintamme yhteiskunnalliset ja ekologiset vaikutukset.

tyttö auttaa pikkusiskolle pyöräilykypärän päähän

Meillä palvellaan ihmiseltä ihmiselle

Kun asioit kanssamme on vastassa aina kanavasta riippumatta aito ihminen. Asiakaspalvelussa vastaamme puhelimeen alle puolessa minuutissa. Esimerkiksi lapsivakuutuksen vertailu kannattaa aina ja palvelemme sinua ilolla. Kokeile vaikka!

Tuotetiedot

Jos et ehtinyt ottaa vauvavakuutusta jo raskausaikana, voit hakea lapsen vakuutusta aikaisintaan, kun lapsi on vähintään 7 vuorokauden ikäinen ja päässyt kotiin sairaalahoidosta.

Voit myös hakea lapsellesi vakuutusta milloin vain hänen ollessaan alle 18-vuotias tai siirtää vakuutuksen toisesta vakuutusyhtiöstä Pohjantähteen.

Lapsen vakuutusta haet ottamalla yhteyttä meihin. Tämän jälkeen pyydämme sinua täyttämään terveysselvityksen, jossa käydään läpi aiempi sairaushistoria.

Tarkemmat tiedot tuotteista, joita voit valita mukaan lapsivakuutukseen löydät tuotteiden sivuilta:

Usein kysyttyä

Sisältyykö kilpaurheilulisä lapsen tapaturmavakuutukseen? Mitä se kattaa?
Onko lapsen sairauskuluvakuutus sidottu tapaturmavakuutukseen?
Miten lapsen sairauskuluvakuutuksen omavastuu vähennetään?
Mitä huoltajaturva korvaa?
Koska huoltajaturva päättyy?
Korvaako lapsen sairauskuluvakuutus puheterapian?
lapset seisovat kylpyammeessa ja ovat maalanneet kylpyhuoneen seinän

Lapsiperheessä sattuu ja tapahtuu

Nyt olisi erinomainen mahdollisuus laittaa vakuutukset kuntoon.