Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Hevosvakuutus

Sinulle ja hevosellesi sopiva turvakokonaisuus mittatilaustyönä

Miksi ottaisit hevosvakuutuksen?

Hevosen sairastuessa tai loukkaantuessa tapaturmaisesti eläinlääkärin apua tarvitaan nopeasti. Tarvittavien tutkimusten, erilaisten hoitotoimenpiteiden tai hevossairaalan hoitovuorokausien kustannukset taas saattavat nousta korkeiksi ja horjuttaa taloutesi tasapainoa. Vakuutuksen avulla voit hankkia hevosellesi parasta hoitoa murehtimatta sitä, että kaikki hoidon kustannukset jäisivät maksettavaksi omasta pussistasi.

Hevosvakuutuksen voit tehdä joko omaan vakuutussopimukseensa tai liittää osaksi kodin ja perheen vakuutusturvaa. Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton jäsenenä saat hevosvakuutuksistamme 5 % alennuksen.

Pohjantähti mukana Potkua Pirkanmaalle -hankkeessa

Miksi valita Pohjantähti?

Maksa vain valitsemastasi turvasta

Pohjantähden hevosvakuutuksessa et osta valmista pakettia vaan valitset juuri sinulle ja hevosellesi parhaiten sopivan turvakokonaisuuden.

Kotivakuutus kannattaa tehdä yhdessä asiantuntijan kanssa

Omavastuu on kiinteä

Vakuutuskausi on tavallisesti 12 kk mittainen. Omavastuuksi valitsemasi euromäärä vähennetään korvattavista tapaturman/sairauden hoitokuluista vain kerran tämän ajanjakson aikana vaikka eläinlääkärikäyntejä olisi useita.

Asiakkaamme suosittelevat Pohjantähden kotivakuutusta

Mutkatonta ja sujuvaa korvauspalvelua

Vahingon sattuessa voit valita haluamasi eläinlääkärin hoitamaan hevostasi. Korvauksen hakeminen hoituu helposti, korvaukset sovitusti ja oikeudenmukaisesti ehtojen mukaan.

Pariskunta käsi kädessä

Luotettava vakuutuskumppani

Pohjantähti on hevosalan ammattilaisten suosittelema vakuuttaja ja Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry:n yhteistyökumppani.

Tuotetiedot

Hevosvakuutus

Hevosille sattuu ja tapahtuu siinä missä meille ihmisillekin. Hevosvakuutuksella varaudut jo ennalta omalle hevosellesi sattuvan tapaturman tai sairauden aiheuttamiin kuluihin tai hevosenpidostasi muille aiheutuneisiin vahinkoihin. Vakuutukselle valitset itse haluamasi turvat, vakuutusmäärät ja omavastuun.

Mitä hevosvakuutuksella voi vakuuttaa?
Tapaturmavakuutus
Sairausvakuutus
Hevosenomistajan vastuuvakuutus

Usein kysyttyä

Korvaako vakuutus ähkyn hoidon?
Korvataanko hevoselle kuljetuksen aikana sattunut vahinko?
Onko vakuutus voimassa kilpailuissa?
Onko koko vuosi yhtä omavastuuaikaa?

Vakuutus korvista kavioihin.

Tutustu vakuutusehtoihin ja pyydä tarjous kattavasta hevosvakuutuksestamme.