Siirry sisältöön
Palvelemme numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052. Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella.

Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina poikkeustilanteen vuoksi, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella. Tapaamisajan voit varata konttorin puhelinnumerosta tai soittaa suoraan omalle yhteyshenkilöllesi. Vakuutusasioita hoidat nopeasti ja kätevästi myös puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Lapsi kissan ja koiran kanssa sängyllä

Ulkomailla aiheutuneet eläimen hoitokulut

Ulkomaanlisäturvalla laajennettu vakuutus korvaa Pohjoismaiden ulkopuolella aiheutuneita eläinlääkärikuluja. Sairauden ja tapaturman hoitokuluja korvataan yhteensä enintään vakuutuskirjalla mainittu vakuutusmäärä. Vakuutusmäärä on matkakohtainen.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Pyydä eläinlääkärin hoitokertomus englanniksi tai ruotsiksi eläinlääkäriasemalta

2

Ilmoita vahingosta

Täytä korvaushakemus Oma Pohjantähdessä. Voit liittää hakemuksen liitteeksi hoitokäynnin tositteet (kuitti, potilaskertomus sekä laskuerittely), sekä mahdolliset kuitit lääkkeistä ja sidetarpeista. Jos et liitä tositteita hakemukseen säilytä, niitä itselläsi vuoden ajan. Pyydämme niitä tarvittaessa.

3

Mainitse vahinkoilmoituksessa matkalle lähtö- sekä paluu ajankohdat

Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.