Kipsattu jalka tapaturman jälkeen

Tapaturma

Tapaturmavakuutus korvaa tapaturman aiheuttamia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita ja lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia ja lääkkeitä. Voit vapaasti valita hoitolaitoksen, mutta halutessasi voit käyttää hyödyksi yhteistyötämme Mehiläisen kanssa. Henkilöasiakkaana saat joustavampaa terveydenhoitoa Pohjantähden ja Mehiläisen suoralaskutuspalvelun avulla.

Suoralaskutuksesta nopeutta asiointiin
Hoida vakuutusasiasi kätevästi Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Varaa aika lääkäriin

Varaa aika valitsemaasi hoitolaitokseen 14 vuorokauden kuluessa tapaturmasta.  Voit halutessasi käyttää hyväksi Mehiläisen suoralaskutusta, joka tarjoaa sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä. Tutustu Mehiläisen suoralaskutuspalveluun. Kun olet varannut ajan valitsemaasi hoitolaitokseen, muista ottaa kela-korttisi mukaan vastaanotolle.

2

Ilmoita vahingosta

Täytä sähköinen vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä. Jos olet vakuutettuna yrityksen ryhmävakuutuksessa, täytä ryhmävakuutuksen henkilövahinkoilmoitus.

3

Tarvittavat liitteet

Jos sinun täytyy toimittaa hakemuksen liitteeksi hoitokulutositteet tai terveydentilatietoja, ohjeistamme sinua hakemusta täyttäessäsi tai olemme sinuun erikseen yhteydessä. Terveydentilatietosi on helposti saatavissa Kanta-palvelusta.

Jos sinulla on tapaturmavakuutuksessa työkyvyttömyysajan päivärahakorvaus, toimita vahinkoilmoituksen liitteenä lääkärintodistus työkyvyttömyysajalta.

Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.