Siirry sisältöön
Palvelemme numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052. Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella.

Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina poikkeustilanteen vuoksi, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella. Tapaamisajan voit varata konttorin puhelinnumerosta tai soittaa suoraan omalle yhteyshenkilöllesi. Vakuutusasioita hoidat nopeasti ja kätevästi myös puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Jalat ja matkalaukku

Matkan keskeytyminen

Matkan keskeytymisen korvauksena maksetaan muun muassa ylimääräiset matka- ja majoituskulut sekä korvaus menetetyistä matkapäivistä, mikäli lomatunnelma vaihtuu sairaalahoitoon. Matkavakuutuksestasi korvataan matkan keskeytymisen kustannuksia silloin, kun se on aiheutunut:

  • Sinun tai lähiomaisesi vakavasta ja äkillisestä sairastumisesta, vammautumisesta tai kuolemasta.
  • Yhden matkakumppanin, jonka kanssa olet kahdestaan varannut Suomesta alkavan matkan, äkillisestä, vakavasta sairastumisesta, vammautumisesta tai kuolemasta.
  • Vakuutetun Suomessa olevaan omaisuuteen kohdistuneesta taloudellisesti huomattavasta vahingosta, kuten vesi- tai palovahingosta.
Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Ulkomailla ota yhteys SOS Internationaliin

Suomenkielinen palvelu on käytössä ympäri vuorokauden numerossa +45 7010 5054. Kotimaassa sinun tulee maksaa kustannukset ensin itse. Säilytä kaikki matkan keskeytymiseen liittyvät kulutositteet.

2

Ilmoita vahingosta

Täytä vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä ja toimita mukana tarvittavat liitteet.

3

Tarvittavat liitteet

Kotimaan matkan osalta pyydämme toimittamaan hakemuksen liitteenä terveydentilatiedot, alkuperäisen matkan sekä muuttuneen kotiinpaluun järjestämisestä aiheutuneet kulutositteet.

Ulkomaan matkan osalta, jos sinun täytyy toimittaa hakemuksen liitteeksi tositteita, olemme sinuun erikseen yhteydessä. Säilytä kaikki matkan keskeytymiseen liittyvät kulutositteet.

Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.