Siirry sisältöön
Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä hitautta ** Yritysasiakaspalvelumme on poikkeuksellisesti suljettu pe 6.10. klo 12-16. Tavoitat meidät normaaliin tapaan ma 9.10.

Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä esiintyy hitautta, minkä takia odotusajat hätäpalveluumme soitettaessa voivat olla totuttua pidemmät. SOS International palvelee puhelimen lisäksi sähköpostitse osoitteessa sos@sos.eu. Jos olet matkalla, voit rekisteröidä asiasi myös SOSin verkkopalvelussa: ctc.sos.eu. Pahoittelemme häiriötä!

Oma Pohjantähti
Kodinkoneen rikkoutuminen | pohjantahti.fi

Kodinkoneen rikkoutuminen

Kodinkoneen rikkoutuminen

Vakuutus korvaa kodinkoneen tai viihde-elektroniikan äkillisiä ja ennalta arvaamattomia rikkoutumisvahinkoja. Voit hakea korvausta esimerkiksi rikkoutuneesta televisiosta tai pesukoneesta. Älä hävitä rikkoutunutta laitetta ennen kuin vahinkoasia on käsitelty.

Rikkoutuiko puhelin? Lue lisää täältä!

Nopea apu Pikakorvauksesta
Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Tarkista takuun voimassaolo

Jos epäilet laitteen vian kuuluvan takuun piirin, ole yhteydessä myyjäliikkeeseen ja selvitä korvaako takuu laitteen korjausta.

2

Selvitä laitteen tiedot ja hinta

Selvitä laitteesi merkki- ja mallitiedot sekä hankintavuosi. Selvitä myös uuden ominaisuuksiltaan lähinnä vastaavan laitteen hinta. Useasti samanlaista mallia ei ole enää markkinoilla, jolloin kannattaa selvittää rikkoutuneelle omaisuudelle lähin vastine.

3

Ilmoita vahingosta

Jos kyse on esineelle sattuneesta alle 1 000 euron vahingosta, saat korvauksen nopeasti soittamalla Pohjantähden Pikakorvaukseen 020 763 4100. Lue lisää Pikakorvauksesta täältä.

Voit myös täyttää vahinkoilmoituksen Oma Pohjantähdessä.

4

Vahingon lisätiedot

Olemme sinuun yhteydessä, jos tarvitsemme laitteen korjausarvion tai muita lisätietoja.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.