Siirry sisältöön
Palvelemme numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052. Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella.

Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina poikkeustilanteen vuoksi, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella. Tapaamisajan voit varata konttorin puhelinnumerosta tai soittaa suoraan omalle yhteyshenkilöllesi. Vakuutusasioita hoidat nopeasti ja kätevästi myös puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Lapsi kissan ja koiran kanssa sängyllä

Eläimen kuolema tai katoaminen

Kun kissa, koira tai hevonen on vakuutettu kuoleman varalta, vakuutuksesta korvataan vakuutusehtojen mukaan korvattavan sairauden tai tapaturman johdosta aiheutunut kuolema.

Vakuutuksen katoamisriskistä korvataan koiran katoaminen, mikäli koiraa ei ole löytynyt kolmen kuukauden kuluessa sen katoamisesta. Henkikorvaus maksetaan eläimen omistajalle.

 

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Jos eläinlääkäri on lopettanut eläimen

Pyydä eläinlääkäriä kirjoittamaan potilaskertomukseen
lopettamisen syy tai erillinen eläinlääkärin lausunto lopettamisesta.

2

Jos eläinlääkärin lausuntoa ei ole saatavilla

Jos kuolema on äkillinen eikä eläinlääkärin lausuntoa ole mahdollista saada, pyydä kahden esteettömän henkilön lausunto tapahtumasta.

3

Jos eläin katoaa

Jos eläin katoaa, ilmoita katoamisesta paikalliseen löytöeläinhoitolaan sekä poliisille.

4

Ilmoita vahingosta

Täytä korvaushakemus Oma Pohjantähdessä ja liitä hakemukseen mukaan eläinlääkärin lausunto tai esteettömien todistajien lausunto.

Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.