Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Pohjantähden logoja eri väreissä.

Digiopastus

Digitaalisten palveluidemme avulla hoidat vaivattomasti vakuutusasiasi ajankohdasta riippumatta.  

Oma Pohjantähdestä löydät omat vakuutuksesi, laskusi ja voit pitää meihin yhteyttä sekä tehdä vahinkoilmoituksen. Lisäksi voit valtuuttaa muita henkilöitä hoitamaan vakuutusasioitasi ja hallita heidän pääsyään sähköisen asiointipalvelun tiliisi. Voit myös tilata vakuutuspostisi sähköisenä, jotta vältymme turhalta paperipostilta. 

Verkkokaupassamme voit laskea tapaturma-, auto- ja kotivakuutukselle hinnan ja ostaa ne juuri silloin, kun sinulle sopii.

Tunnistautuminen digipalveluihin

Digipalveluidemme käyttö edellyttää tunnistautumista. Näin varmistamme sen, että vain sinä voit käyttää digitaalisia palveluitamme. Voit tunnistautua digipalveluihimme pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mobiilivarmenteen käyttöönotto tapahtuu puhelinoperaattorin sähköisessä palvelussa tai asioimalla myymälässä

Opastus digipalveluihin

Ennen kuin voimme opastaa sinua digipalveluidemme käytössä, sinun on itse tehtävä tunnistautuminen.  

Tunnistautumisen jälkeen asiakaspalvelijamme voivat opastaa sinua digipalveluidemme käytössä. Voit olla meihin yhteydessä viestillä Oma Pohjantähdessä tai soittamalla 020 763 4010. Palveluaikamme voit tarkistaa täältä. 

Vakuutusasioiden hoito digipalveluissamme on myös turvallista. Suojaamme sivujamme sekä meidän ja asiakkaidemme välistä viestintää, ja meillä on vaitiolovelvollisuus. 

Huijausviestit kuitenkin yleistyvät kovasti ja myös Pohjantähden nimissä saatetaan lähettää huijausviestejä sähköpostitse tai tekstiviestinä. Olemme koonneet ohjeita huijausviestien tunnistamiseen tänne.