Siirry sisältöön
HUOM! Lemmikkivakuutuksen suorakorvauspalvelu on poikkeuksellisesti suljettuna tiistaina 12.12. ja keskiviikkona 13.12. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.
Oma Pohjantähti
Pohjantähti logosivu

Yrittäjiltä yrittäjille Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla

Vakuutusihmisesi Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla

Raatihuoneenkatu 19, Hämeenlinna & Tulli Business Park (Åkerlundinkatu 11), C 5 krs., Tampere

Ville Puotila Yritysmyyntipäällikkö

Ville Puotila toimii Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen yritysmyyntipäällikkönä ja hänen erityisalaansa on yritysten vakuutukset. Villen tiimissä on tällä hetkellä 7 vakuutusedustajaa.

”Olin vuonna 2004 Pohjantähdessä kesäharjoittelussa ja siitä selkeästi jäi jonkinlainen kipinä alalle. Kun tilaisuus aukeni, niin tulin mielelläni takaisin. Aikaahan tässä välissä ehti vierähtää tovi, jos toinenkin.”

Ville on tehnyt pitkään töitä yritysmyynnin parissa. ”Koen olevani sillä saralla vähiten huono. Pidän siitä, että saan tutustua erilaisiin yrityksiin. Asiakkaan tuntemisesta on äärettömän paljon hyötyä, kun mietitään sopivaa palvelukokonaisuutta ja vakuutusratkaisuja. Mielestäni yrittäjät ovat Suomen talouden selkäranka.”

Jotta elämä ei olisi pelkkää työntekoa, niin vapaa-aikanaan Ville pelaa mielellään erilaisia pallopelejä. Myös matkailu vaimon kanssa on hyvää vastapainoa työlle.

Knoppitietona: Ville on hämeenlinnalainen paluumuuttaja eli hän on palannut takaisin juurilleen monen muualla asutun vuoden jälkeen.

Suosittelemme lukemaan

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa
Vakuutuksetkin vaativat vuosihuoltoa -blogi | Pohjantähti

Vakuutuksetkin vaativat vuosihuoltoa

Yritysvakuutukset tarvitsevat säännöllisesti huoltoa, kuten autot tai ihmisetkin. Yrityksissä tilanteet muuttuvat ja asiat vaativat välillä tarkastelua, muutoksia ja kilpailukyvyn tarkistusta. Ei huoltamattomalla autollakaan ajeta vuosia ilman korjaamolla käyntiä.

Isä tekee läppärillä töitä lapsi harteillaan. Kissa astelee läppärin yli.

Moni yrittäjä vakuuttaa kaiken muun paitsi itsensä

Yrityksen omaisuus ja toiminta on usein vakuutettu viimeisen päälle, mutta tärkeimmän eli yrittäjän itsensä vakuuttaminen on saattanut jäädä vähemmälle huomiolle. Jos huono tuuri osuu kohdalle, vakuutusten puuttuminen voi vaikuttaa kohtalokkaasti niin yrityksen toimintaan kuin perheen elämäänkin.

Ota yhteyttä

Yrityksen henkilöstön määrä
Yhteyshenkilö
Osoite

Tarkistamme luottotiedot ennen vakuutustarjouksen laskemista.