Siirry sisältöön
Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä hitautta ** Yritysasiakaspalvelumme on poikkeuksellisesti suljettu pe 6.10. klo 12-16. Tavoitat meidät normaaliin tapaan ma 9.10.

Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä esiintyy hitautta, minkä takia odotusajat hätäpalveluumme soitettaessa voivat olla totuttua pidemmät. SOS International palvelee puhelimen lisäksi sähköpostitse osoitteessa sos@sos.eu. Jos olet matkalla, voit rekisteröidä asiasi myös SOSin verkkopalvelussa: ctc.sos.eu. Pahoittelemme häiriötä!

Oma Pohjantähti
Pohjantähti logosivu

Yrittäjiltä yrittäjille Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla

Vakuutusihmisesi Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla

Raatihuoneenkatu 19, Hämeenlinna & Tulli Business Park (Åkerlundinkatu 11), C 5 krs., Tampere

Ville Puotila Yritysmyyntipäällikkö

Ville Puotila toimii Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen yritysmyyntipäällikkönä ja hänen erityisalaansa on yritysten vakuutukset. Villen tiimissä on tällä hetkellä 7 vakuutusedustajaa.

”Olin vuonna 2004 Pohjantähdessä kesäharjoittelussa ja siitä selkeästi jäi jonkinlainen kipinä alalle. Kun tilaisuus aukeni, niin tulin mielelläni takaisin. Aikaahan tässä välissä ehti vierähtää tovi, jos toinenkin.”

Ville on tehnyt pitkään töitä yritysmyynnin parissa. ”Koen olevani sillä saralla vähiten huono. Pidän siitä, että saan tutustua erilaisiin yrityksiin. Asiakkaan tuntemisesta on äärettömän paljon hyötyä, kun mietitään sopivaa palvelukokonaisuutta ja vakuutusratkaisuja. Mielestäni yrittäjät ovat Suomen talouden selkäranka.”

Jotta elämä ei olisi pelkkää työntekoa, niin vapaa-aikanaan Ville pelaa mielellään erilaisia pallopelejä. Myös matkailu vaimon kanssa on hyvää vastapainoa työlle.

Knoppitietona: Ville on hämeenlinnalainen paluumuuttaja eli hän on palannut takaisin juurilleen monen muualla asutun vuoden jälkeen.

Suosittelemme lukemaan

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa
Aloittavan yrittäjän tärkeimmät vakuutukset kuvituskuva

3 + 1 vakuutusta jokaiselle aloittavalle yrittäjälle

Mitkä vakuutukset jokaisen aloittavan yrittäjän kannattaisi ehdottomasti ottaa? Listasimme blogiimme 3 + 1 tärkeintä vakuutusta.

Terveyspaketti yrityksen erottautumiseen | Pohjantähti

Terveyspaketti avuksi yrityksen erottautumiseen

Olemme luoneet yrittäjien toiveiden pohjalta toisiaan täydentävän sekä kulujen päällekkäisyyden poistavan työterveyden ja vakuutuksen terveyspaketin: Täsmä Työterveys + Tähtiterveysvakuutus. Lue blogistamme, mistä on kyse!

Ota yhteyttä

Yrityksen henkilöstön määrä
Yhteyshenkilö
Osoite

Tarkistamme luottotiedot ennen vakuutustarjouksen laskemista.