Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit auttavat meitä palvelemaan sinua paremmin. Teemme yhteistyötä useiden toimijoiden kanssa, joista voit lukea lisää alta.

Vakuutusyhteistyökumppanit

 

Aktia Henkivakuutus

Pohjantähden yhteistyökumppani henkivakuuttamisessa on Aktia Henkivakuutus Oy, jonka tuotteita tarjoamme osana kokonaisturvaratkaisujamme. Aktia Henkivakuutuksella on pitkä ja vankka kokemus henkivakuuttamisesta Suomessa. Tutustu Aktia Henkivakuutukseen.

Veritas

Veritas Eläkevakuutus kuuluu Suomen vanhimpiin edelleen toimiviin vakuutusyhtiöihin. Nykyään erikoisalana ovat työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteiset työeläkevakuutukset eli TyEL-vakuutus ja YEL-vakuutus.

Veritas turvaa eläkkeesi. Kun tulevaisuudestasi pidetään parhainta huolta, sinä voit keskittyä nykyhetkeen. Vakuutuksesi ja rahasi ovat hyvissä käsissä. Jos jokin mietityttää, nimetty yhteyshenkilösi on palveluksessasi.

Kaupan päälle saat työkalut työhyvinvoinnin ja sitä kautta koko yrityksesi kehittämiseen.

Tervetuloa saamaan alan parasta palvelua! Lue lisää osoitteesta www.veritas.fi/miksiveritas.

 

Muut yhteistyökumppanit

Carglass®

Älä anna kiveniskemien haitata matkantekoa! Asiakkaanamme korjautat autosi lasin helposti ja nopeasti Carglassissa.
Carglass® on osa maailman johtavaa autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen erikoistunutta Belron-konsernia, joka työllistää lähes 29 000 henkilöä 35 maassa, viidessä eri maanosassa.

Siirry Carglassin ajanvaraukseen tästä.

Mehiläinen

Mehiläinen on nopeasti kasvava ja kehittyvä toimija sosiaali- ja terveyspalvelujen saralla. Mehiläisessä työskentelee yli 11 000 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Korkeatasoisen hoidon lisäksi Mehiläisessä kohdataan asiakkaat yksilöllisesti, välittävästi ja arvostavasti, kuten meillä Pohjantähdessä. Tarjoamme sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä ja saada terveyteen liittyvät lääkärikäyntisi ja korvausasiasi hoidettua saman tien. Siirry Mehiläisen ajanvaraukseen tästä.

Lue lisää: Joustavampaa terveydenhoitoa suoralaskutuksen avulla

Linnan Klinikka

Linnan Klinikka on tarjonnut yksityisen lääkäriaseman ja työterveyshuollon palveluita paikallisesti ja kotimaisesti, jo vuodesta 1958 alkaen. Linnan Klinikan arvoihin kuuluu kotimaisuus,  luotettavuus, osaaminen ja inhimillisyys. Arvot kiteytyvät asiakaslupaukseemme ”Luottamuksesi arvoinen lääkärikeskus.” Samalla kun asiakaslupaus on meille erottumistekijä, luo se perustan niille odotuksille joita asiakkailla on palvelujamme kohtaan. Lue lisää.

Musti ja Mirri

Musti ja Mirri on iloisesti palveleva, Pohjoismaiden suurin lemmikkitarvikkeiden erikoisliikeketju. Nelijalkainen ystäväsi on meille tärkeä. Tarvitsit sitten laadukasta ruokaa, kuivikkeita tai apua eläimelliseen arkeen, olet tervetullut asiakkaaksemme. Meille voit ottaa myös lemmikkisi mukaan asioimaan! Katso lähin Musti ja Mirri -myymäläsi tai tassuttele verkkokauppaan.

Useissa Mustin ja Mirrin toimipisteissä on myymälän lisäksi Trimmis Pet Spa -palvelu. Trimmis Pet Spa tarjoaa ammattitaidolla pesut, siistimiset ja trimmaukset kaikille koirille. Lue lisää Trimmis Pet Spa -palvelusta.

SOS International

SOS International palvelee asiakkaitamme hätätilanteissa vuorokauden kaikkina aikoina.

SOS Internationalin kotimaan hätäpalvelunumero henkilö-, esine- ja hinausvahingoissa on 0800 139 139. Ulkomailla sattuvissa hätäpalvelua vaativissa matkasairaus- tai tapaturmavahingoissa auttaa SOS International numerossa +45 70 150 054. Molemmista puhelinnumeroista saa suomenkielistä palvelua.

Uimaliitto

Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö on toiminut Uimaliiton lisenssivakuuttajana vuodesta 2011. Uimaliiton Blue Card -lisenssiin kuuluu Pohjantähden urheilutapaturmavakuutus, joka on voimassa lajiin liittyvässä harjoittelussa, kilpailuissa sekä koulutus- ja valmennusleireillä.

Uimaliiton jäsenseurat saavat toimintansa tueksi Pohjantähdeltä 40 euron vinkkipalkkion jokaisesta uuteen Pohjantähtiturva-kotivakuutussopimukseen johtaneesta jäsenensä vinkistä. Vinkin Pohjantähdelle voi antaa suoraan lomakkeella, muista valita mahdollisen vinkkipalkkion saava uimaseura.