Siirry sisältöön
Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä hitautta *** Ajoneuvovakuutusten verkkokaupassa huoltokatko 1.10. klo 20.00 - ma 2.10. klo 9.00. ***

Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä esiintyy hitautta, minkä takia odotusajat hätäpalveluumme soitettaessa voivat olla totuttua pidemmät. SOS International palvelee puhelimen lisäksi sähköpostitse osoitteessa sos@sos.eu. Voit myös rekisteröidä asiasi ctc.sos.eu. Teemme huoltotoimenpiteitä ajoneuvovakuutusten verkkokaupassa su 1.10. klo 20.00 - ma 2.10. klo 9.00. Huoltokatkon aikana ajoneuvovakuutusten osto ei ole mahdollista. Pahoittelemme häiriöitä!

Oma Pohjantähti
Venevahinko | Pohjantähti

Venevahinko

Venevahinko

Vene ja venevarusteet voidaan vakuuttaa seuraavien vahinkojen varalta:

  • Törmäys: omalle veneelle aiheutuvat vauriot, jotka sattuvat esimerkiksi kariin, laituriin tai toiseen veneeseen törmäämisestä.
  • Rikkoutuminen: ennalta-arvaamaton veneen tai moottorin rikkoutuminen sekä vesille laskemisessa ja nostamisessa tai säilytyksessä tapahtuva rikkoutuminen.
  • Rikos: varkaus, murto tai ilkivalta.
  • Palo: irtipäässeen tulen aiheuttama vahinko.
  • Luonnonilmiö: kovan tuulen (keskimäärin 14 m/s), salamaniskun tai raekuuron aiheuttamat vahingot.

Lisää korvausesimerkkejä ja tietoa vakuutuksesta löydät täältä.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Ilmoita vahingosta

Täytä vahinkoilmoitus alla olevasta linkistä, tallenna se itsellesi ja lähetä meille Oma Pohjantähdessä. Halutessasi voit myös soittaa korvauspalveluumme.

2

Pyydä korjauskustannusarvio

Selvitä korjausmahdollisuuksia ja –kustannuksia valitsemastasi korjaamosta ja pyydä korjauskustannusarvio valokuvineen. Toimita arvio meille Pohjantähteen.

3

Rikosasiassa tee rikosilmoitus

Tee rikosasiassa rikosilmoitus poliisille. Muista ilmoittaa rikosilmoituksessa, että vaadit tekijälle rangaistusta. Toimita rikosilmoitus viestin liitteenä meille Oma Pohjantähdessä.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.