Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Kipsattu jalka tapaturman jälkeen

Tapaturma

Tapaturma

Tapaturmavakuutus korvaa tapaturman aiheuttamia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita ja lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia ja lääkkeitä.

Suoralaskutuspalvelumme tarjoaa sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä. Yhteistyökumppaneitamme ovat Mehiläinen sekä Pihlajalinna. Palvelua käyttämällä sinun ei tarvitse täyttää erillistä vahinkoilmoitusta.

 

Suoralaskutuksesta nopeutta asiointiin
Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Varaa aika lääkäriin

Varaa aika valitsemaasi hoitolaitokseen 14 vuorokauden kuluessa tapaturmasta.

Suoralaskutuspalvelumme tarjoaa sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä. Yhteistyökumppaneitamme ovat Mehiläinen sekä Pihlajalinna. Palvelua käyttämällä sinun ei tarvitse täyttää erillistä vahinkoilmoitusta. Tutustu palveluun ennen ajanvarausta.

Muista ottaa kela-korttisi mukaan vastaanotolle.

2

Ilmoita vahingosta

Täytä sähköinen vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä.

Jos olet vakuutettu yrityksen (tai esim. yhdistyksen tai urheiluseuran) ryhmävakuutuksessa etkä pääse kirjautumaan Oma Pohjantähteen, täytä ryhmävakuutuksen henkilövahinkoilmoitus.

3

Toimita tarvittavat liitteet

Jos sinun täytyy toimittaa hakemuksen liitteeksi hoitokulutositteet tai terveydentilatietoja, ohjeistamme sinua hakemusta täyttäessäsi tai olemme sinuun erikseen yhteydessä. Terveydentilatietosi on helposti saatavissa Kanta-palvelusta.

Jos sinulla on tapaturmavakuutuksessa työkyvyttömyysajan päivärahakorvaus, toimita vahinkoilmoituksen liitteenä lääkärintodistus työkyvyttömyysajalta sekä verokorttisi.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.