Siirry sisältöön
Palvelemme numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052. Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella.

Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina poikkeustilanteen vuoksi, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella. Tapaamisajan voit varata konttorin puhelinnumerosta tai soittaa suoraan omalle yhteyshenkilöllesi. Vakuutusasioita hoidat nopeasti ja kätevästi myös puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Vaatteiden pakkausta matkalle

Matkan odottaminen

Matkan odottamisen ajalta maksetaan korvaus, mikäli joudut odottamaan yli kuusi tuntia ulkomaille suuntautuvan matkan tai matkalta paluun aikana sen vuoksi, että

  • yleinen kulkuneuvo viipyy matkalla sään, luonnonmullistuksen, teknisen vian, rikollisen teon tai viranomaisen toimenpiteen vuoksi
  • käyttämäsi ajoneuvo joutuu liikenneonnettomuuteen tai siihen tulee tekninen vika.

Jos joudut odottamaan yli 6 tuntia ulkomaille suuntautuvan matkan alkamista, saat korvausta matkan odottamisesta. Korvausta maksetaan jokaista alkanutta kuutta tuntia kohden 35 euroa, kuitenkin enintään 350 euroa vakuutettua kohti.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Pyydä liikenneyhtiöltä todistus matkan viivästymisestä

Jos olet liikenteessä esimerkiksi omalla autolla toimita selvitys onnettomuudesta viranomaiselta tai teknisestä viasta esimerkiksi korjaamolta.

2

Ilmoita vahingosta

Täytä vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä ja toimita mukana tarvittavat liitteet.

3

Tarvittavat liitteet

Toimita hakemuksen liitteeksi liikenneyhtiön tai oman auton osalta todistus viivästymisen syystä. Lisäksi liitteenä tulee olla alkuperäisen ja toteutuneen matkan matkaliput.

Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.