Siirry sisältöön
Poikkeuksia korvauspalveluiden puhelinpalvelussa.

Kiinteistökorvauksissa palvelemme ajalla 15.1.-1.3. puhelimitse klo 12-16. Poikkeuksena 27.2. ja 29.2., jolloin kiinteistölinjat ovat poikkeuksellisesti suljettu. Henkilökorvauksien osalta puhelinpalvelu on suljettu torstaisin ajalla 19.-29.2.2024.

Oma Pohjantähti
Auton mittaristo ja kuljettajan näkymä autotielle liikenteeseen

Tarvitsen hinauspalvelua

Tarvitsen hinauspalvelua

Autopalveluvakuutuksesta korvataan ajoneuvosi hinaus lähimmälle korjaamolle, kun matka keskeytyy teknisen vian tai onnettomuuden vuoksi. Korvaus voidaan maksaa myös niissä tilanteissa, joissa ajoneuvosi ei käynnisty kotipihassasi.

Pohjantähden hätäpalvelunumerossa 0800 139 139 sinua palvelee myös Pohjantähden Vahinkojelppi. Voit soittaa numeroon missä tahansa ajoneuvovahinkoasiassa 24/7.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Soita Pohjantähden hätäpalvelunumeroon

  • Vahinkojelppi palvelee sinua numerossa 0800 139 139 vuorokauden ympäri. Järjestämme ajoneuvollesi hinauksen. Hinauslasku lähetetään suoraan meille.
  • Mikäli yksityiskäytössä oleva ajoneuvosi on vakuutettu keskeytysvakuutuksella ja matkanteko katkeaa tekniseen vikaan, korvaamme vuokra-auton kulut maksimissaan kolmen vuorokauden ajalta. Mikäli keskeytyksen syy on esimerkiksi törmäys tai tieltä suistuminen, korvaamme sinulle ajoneuvosi korjausajalta vakuutuskirjaan valitsemasi päiväkohtaisen korvauksen.
2

Hae korvausta muista kuluista

Mikäli sinulle on matkan keskeytymisen vuoksi aiheutunut esimerkiksi matka- tai majoituskuluja, täytä vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä. Käsiteltyämme vahinkoilmoituksesi, saat tiedon korvattavuudesta.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.