Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Auton mittaristo ja kuljettajan näkymä autotielle liikenteeseen

Tarvitsen hinauspalvelua

Tarvitsen hinauspalvelua

Autopalveluvakuutuksesta korvataan ajoneuvosi hinaus lähimmälle korjaamolle, kun matka keskeytyy teknisen vian tai onnettomuuden vuoksi. Korvaus voidaan maksaa myös niissä tilanteissa, joissa ajoneuvosi ei käynnisty kotipihassasi.

Soita hinaus paikalle numerosta 0800 139 139 tai paikantamalla verkossa (24/7). Saat tekstiviestillä linkin, josta voit seurata hinausauton matkaa luoksesi.

Paikanna ja tilaa hinaus verkossa
Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Tilaa hinaus Pohjantähden hätäpalvelunumerosta tai verkossa

  • Tilaa hinaus numerosta 0800 139 139 tai paikantamalla verkossa (24/7). Saat tekstiviestillä linkin, josta voit seurata hinausauton matkaa luoksesi – näin odottaminenkin sujuu mukavammin. Hinauslasku lähetetään suoraan meille.
  • Hinauslasku lähetetään suoraan meille.
  • Jos yksityiskäytössä oleva ajoneuvosi on vakuutettu keskeytysvakuutuksella ja matkanteko katkeaa tekniseen vikaan, korvaamme vuokra-auton kulut maksimissaan kolmen vuorokauden ajalta. Mikäli keskeytyksen syy on esimerkiksi törmäys tai tieltä suistuminen, korvaamme sinulle ajoneuvosi korjausajalta vakuutuskirjaan valitsemasi päiväkohtaisen korvauksen.
2

Hae korvausta muista kuluista

Mikäli sinulle on matkan keskeytymisen vuoksi aiheutunut esimerkiksi matka- tai majoituskuluja, täytä vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä. Käsiteltyämme vahinkoilmoituksesi, saat tiedon korvattavuudesta.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.