Terveyspaketti avuksi yrityksen erottautumiseen

Kertooko henkilöstösi sinulle haasteista päästä joutuisasti lääkärin vastaanotolle tai vaivalloisuudesta päästä oikean alan spesialistille? Saako pelkkä ajatuskin jonotusmusiikista ajanvarausnumerossa henkilöstösi siirtämään yhteydenottoa työterveyteen viimeiseen asti?

Oletko enemmän kuutamolla kuin kartalla solmimasi työterveyshuoltosopimuksen sisällöstä, saati kustannuksista? Vai oletko jo mahdollisesti laajentanut työterveyshuollon sopimusta vakuutuksin, mutta palveluiden kulujen päällekkäisyys mietityttää?

Haluaisitko palkita yritykseesi sitoutuneet tekijät ja varmistaa heidän hyvinvointinsa? Etsitkö erottautumistekijää houkuttelevampana työnantajana kilpaileviin yrityksiin nähden?

Usko tai älä – meillä on sinulle ratkaisu kaikkiin yllä oleviin kysymyksiin.

Täsmä Työterveys + Tähtiterveysvakuutus = mielenrauhaa yrittäjälle

Olemme luoneet yrittäjien toiveiden pohjalta toisiaan täydentävän sekä kulujen päällekkäisyyden poistavan työterveyden ja vakuutuksen terveyspaketin: Täsmä Työterveys + Tähtiterveysvakuutus. Paketin avulla sekä työntekijäsi että sinä saatte laajat terveyspalvelut lakisääteisen työterveyshuollon päälle ilman päällekkäisyyksiä tai yllätyslaskuja. Kyseessä on kustannustehokas paketti, jossa on aidosti hyvä sisältö.

Terveyspaketin pohjana toimii Täsmä Työterveyden Laaja-työterveyssopimus, josta saat lakisääteisen, ennaltaehkäisevän työterveyshuollon yritykseesi kiinteään hintaan. Työterveyssopimus sisältää lukuisia eri palveluita, kuten työpaikkaselvityksen laatimisen. Pakettiin kuuluu lisäksi sairaanhoito paikkariippumattomasti etävastaanotolla, jossa vastaa aina lääkäri.

Jopa 80 % työikäisten vaivoista hoituu etävastaanotolla, kun lääkäri arvioi heti tutkimuksien ja hoidon tarpeen. Mikäli vaiva edellyttää lähivastaanottokäyntiä tai lisätutkimuksia, lääkäri ohjaa jatkohoitoon Tähtiterveysvakuutuksen piikkiin Pohjantähden yhteistyökumppanille.

Tähtiterveysvakuutuksella hoituvat kiinteään hintaan muun muassa lähivastaanotot yleis- ja erikoislääkäreillä, laboratorio-, röntgen- ja magneettitutkimukset sekä erilaiset toimenpiteet, terapiapalvelut ja lääkkeet.

Tähtiterveysvakuutuksessa ei ole lainkaan omavastuuta! Vakuutuksen myöntäminen ei myöskään edellytä terveysselvityksiä, jolloin vakuutus korvaa myös aiemmin todettujen sairauksien kuluja. Vakuutus on mahdollista hankkia vähintään kolmen hengen ryhmälle, kun yrityksen lakisääteiset työtapaturmavakuutukset hoidetaan kuntoon Pohjantähden kautta.

Henkilöstön turvaaminen on osa yrityksen vastuullisuutta

Terveyspaketin avulla hoitoon pääseminen on mutkatonta ja vikkelää. Niin työntekijät kuin yrittäjäkin hyötyvät sairauslomien lyhentyessä sekä hyvinvoinnin ja työtyytyväisyyden kasvamisen kautta.

Yrityksesi henkilöstön hyvinvoinnin turvaaminen on myös osa vastuullisuustyötä. Sosiaalisen vastuun kantavana yrityksenä niin työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden kuin asiakkaidesi arvostus yritystäsi kohtaan nousee.

Jos mielenkiintosi heräsi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Autamme valitsemaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivimmat ratkaisut.