Siirry sisältöön
Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä hitautta ** Yritysasiakaspalvelumme on poikkeuksellisesti suljettu pe 6.10. klo 12-16. Tavoitat meidät normaaliin tapaan ma 9.10.

Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä esiintyy hitautta, minkä takia odotusajat hätäpalveluumme soitettaessa voivat olla totuttua pidemmät. SOS International palvelee puhelimen lisäksi sähköpostitse osoitteessa sos@sos.eu. Jos olet matkalla, voit rekisteröidä asiasi myös SOSin verkkopalvelussa: ctc.sos.eu. Pahoittelemme häiriötä!

Oma Pohjantähti
Yrittäjämme | Pohjantähti

Yrittäjämme

Pohjantähti on koti yli 200:lle yrittäjälle. Osa yrittäjistämme luotsaa omaa myyntitiimiä franchise-yrittäjinä ja loput toimivat puhtaasti vakuutusmyyjinä auttaen asiakkaita turvaamaan elämänsä tärkeimmät asiat (ja myös ne autot ja puhelimet).

Yrittäjämme arvostavat työssään muun muassa työskentelyn itsenäisyyttä, vapautta järjestellä työpäivät ja lomat oman aikataulunsa mukaan sekä tietysti kannustavaa palkkiomallia. Lisäksi oman tiimin ja muiden pohjantähtiläisten antama tuki koetaan tärkeäksi.

Meillä yrittäjien on mahdollista valita itselleen sopiva ura vakuutusalalla sekä kehittää osaamistaan matkan varrella. Osa yrittäjistämme onkin erikoistunut henkilöasiakkaiden vakuuttamiseen, toiset taas turvaavat pääasiassa yritysasiakkaiden arkea – osa jopa molempia!

Katso alla olevalta videolta, mitä vakuutusedustaja tekee, sekä miksi Niklas ja Jussi ovat valinneet yrittäjyyden ja juuri Pohjantähden!

Jos kiinnostuit yrittäjyydestä Pohjantähdessä, testaa sopisitko yrittäjäksemme!

 

Kumppanuuslupauksemme

Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua
Meillä joustetaan
Meillä ihminen kohdataan ihmisenä
Meillä tehdään yhteistyötä ja pidetään hauskaa
Mihin tähtäämme tulevaisuudessa?


Tutustu yrittäjätiimeihimme ympäri Suomen!

Henkilöasiakkaat ja pienyritykset

Yritysasiakkaat

Teemme ihmisen kokoista vastuullisuustyötä

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö