Siirry sisältöön
Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä hitautta *** Ajoneuvovakuutusten verkkokaupassa huoltokatko 1.10. klo 20.00 - ma 2.10. klo 9.00. ***

Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä esiintyy hitautta, minkä takia odotusajat hätäpalveluumme soitettaessa voivat olla totuttua pidemmät. SOS International palvelee puhelimen lisäksi sähköpostitse osoitteessa sos@sos.eu. Voit myös rekisteröidä asiasi ctc.sos.eu. Teemme huoltotoimenpiteitä ajoneuvovakuutusten verkkokaupassa su 1.10. klo 20.00 - ma 2.10. klo 9.00. Huoltokatkon aikana ajoneuvovakuutusten osto ei ole mahdollista. Pahoittelemme häiriöitä!

Oma Pohjantähti

Yrittäjä, mitä mielenrauhasi maksaa?

Yrittäjän hyvinvointi on yrityksen tärkein tukipilari. Hyvinvointiin vaikuttavat muun muassa terveys ja toimintakyky. Yrittäminen on monelle työntekemisen lisäksi elämäntapa, jolloin asennoituminen työtä kohtaan on intohimoista.

Toinen hyvin tärkeä osa yrityksen toimintaa on henkilöstö. Mikäli työntekijäsi eivät ole toimintakykyisiä, liiketoiminta voi vaarantua.

Haluammekin vakuutusyhtiönä tuoda vaihtoehtoja sinulle, jotta olosi olisi turvallinen myös silloin, kun arjen tekeminen kohtaa ei-toivottuja asioita, kuten sairastumisia tai tapaturmia.

Kiireisen arjen keskellä haluamme lisätä turvallisuudentunnettasi ja vapauttaa energiaasi tuottaviin asioihin. Me vakuutamme murheesi.

Yrityksen Tähtiterveysvakuutus
Yrittäjän henkivakuutus

Me kerromme, mitä mielenrauhasi maksaa!

Yrityksen henkilöstön määrä
Yhteyshenkilö
Osoite

Tarkistamme luottotiedot ennen vakuutustarjouksen laskemista.