Siirry sisältöön
HUOM! Lemmikkivakuutuksen suorakorvauspalvelu on poikkeuksellisesti suljettuna tiistaina 12.12. ja keskiviikkona 13.12. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.
Oma Pohjantähti
lääkäri laittaa sideharsoa lapsen jalkaan

Tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutuksemme on voimassa koko eliniän. Laske tapaturmavakuutuksen hinta alla olevasta painikkeesta.

Tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutus varmistaa nopean ja hyvän hoidon sinun itse valitsemassasi hoitopaikassa. Vakuutus täydentää julkisella sektorilla saatavaa terveydenhoitoa.

Tapaturmavakuutus korvaa valintasi mukaan hoitokuluja, vammasta aiheutuvaa pysyvää haittaa, ansionmenetystä (yli 18-vuotiaalle) sekä kuoleman. Se on voimassa koko elinikäsi ajan.

Tapaturmavakuutuksen hinnassa on otettu huomioon, että ilman lisämaksua vakuutus on myös voimassa kaikkialla maailmassa. Ulkomailla sattuneen tapaturman hoitokuluja korvataan vakuutusehtojen mukaisesti valittuun vakuutusmäärään asti. Vakuutus on voimassa ulkomailla 365 vuorokautta.

Miksi Pohjantähden tapaturmavakuutus?

kaksi lasta mittaa kumpi on pidempi

Reilusti räätälöitävä hinta tapaturmavakuutukselle

Vakuutusmäärällä ja omavastuulla voit vaikuttaa itse vakuutusmaksuusi ja siihen mitkä kustannukset haluat ottaa omalle vastuullesi. Tapaturmavakuutuksen hintavertailu toki on aina kannattavaa. Me Pohjantähdessä teemme kuitenkin kilpailukykyisen ja räätälöidyn hinnan tapaturmavakuutukselle.

mies polkee maastopyörällä

Harrasta huoletta

Kun pidät huolta fyysisestä kunnostasi harrastamalla urheilua, on tapaturmavakuutus turvanasi. Harrastitpa sitten joogaa, laskuvarjohyppyä, sukellusta tai jotain siltä väliltä on tapaturmavakuutus voimassa ilman erillistä maksua.

poika seisoo maalivahtina jalkapallokentällä

Turvaa kilpaurheiluun

Alle 18-vuotiailla tapaturmavakuutus kattaa ilman lisämaksua myös kilpaurheilun ja siihen liittyvän harjoittelun. Täysi-ikäisenä voit täydentää vakuutustasi kilpaurheilulisällä. Useimmiten et tarvitse erillistä lisenssivakuutusta.

nainen ja mies katsovat tablettitietokonetta sohvalla

Hoitopaikan päätät sinä

Kun sinulla on tapaturmavakuutus, me annamme sinun itse päättää asioitko julkisen terveydenhuollon piirissä vai käytätkö yksityisen sektorin palveluja.

Tapaturmavakuutuksen tuotetiedot

Tapaturmavakuutus korvaa mm. lääkärinpalkkioita, lääkkeitä sekä tutkimus- ja hoitokuluja. Tapaturmavakuutus on myös hampaiden turvana.

Alle 18-vuotiailla tapaturmavakuutukseen kuuluu aina myös automaattisesti kilpaurheilu.

Hoitokulut
Pysyvä haitta
Päiväraha
Kuolema

Usein kysyttyä

Sisältyykö kilpaurheilulisä tapaturmavakuutukseen? Mitä se kattaa?
pieni poika ajaa polkupyörällä metsässä

Vahinko ei tule kello kaulassa.

Ennakoi ajoissa ja pyydä tarjous tapaturmavakuutuksestamme.