Rakentajan vakuutukset

Pohjantähdestä vakuutukset raksalle ja remonttiin

Oman talon rakentaminen tai peruskorjaaminen on iso projekti, johon sisältyy paljon riskejä. Pohjantähdestä  löydät sopivat vakuutusratkaisut niin rakentamiseen kuin remontointiinkin. Pohjantähtiturvan kotivakuutuksella vakuutat omaisuutesi, ja perheenjäsenet sekä talkooväen turvaat henkilövakuutuksilla. Saat Pohjantähdestä myös lakisääteiset tapaturmavakuutukset työmaalla työskentelevien palkallisten työntekijöiden turvaksi.

Rakentamista ja remontointia varten otetun lainan hoitamisen varmistamiseksi on syytä miettiä myös henkivakuutusturvan riittävyyttä. Henkivakuutus takaa sen, ettei perhe pahimman sattuessa joudu myymään itse rakentamaansa tai remontoimaansa taloa.

Tutustu kattavaan kotivakuutukseemme
Löydät vakuutuksesi Oma Pohjantähdestä

Miksi valita Pohjantähti?

Räätälöitävyys

Määrität itse rakentajan vakuutuksiesi kattavuuden sekä omavastuut vakuutuskohteittain. Et maksa turhasta, vaan vakuutukset räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.

Huomioimme rakentajan erityiset vakuutustarpeet

Vakuutamme rakennusaikana käytettävät rakennusmateriaalit ja -tarvikkeet sekä väliaikaiset työmaakopit. Myös työntekijöiden omaisuus, kuten esimerkiksi vaatteet sekä työkalut, kuuluvat vakuutuksen piiriin.

Vakuutamme työntekijäsi

Kauttamme saat lakisääteisen tapaturmavakuutuksen rakennustyömaalle palkkaamillesi työntekijöille. Työnantajana olet vakuuttamisvelvollinen, kun kalenterivuoden aikana teetetystä työstä maksettavat palkat ylittävät 1 300 euroa.

Rakentajan vakuutukset

Turvaa omaisuus, perheenjäsenet ja talkooväki Pohjantähtiturvan rakentajan vakuutuksilla. Huolehdi myös työntekijöiden vakuutusturva kuntoon avullamme.

Rakennuksen vakuutusturva
Turvaa työkaluille
Perheen ja talkooväen tapaturmavakuutukset
Henkivakuutus pahimman varalle
Työntekijöiden vakuutusturva

Usein kysyttyä

Mikä on omavastuun suuruus?
Mitä tarkoitetaan suojeluohjeilla?