Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Rakentajan vakuutukset

Pohjantähdestä vakuutukset raksalle ja remonttiin

Omakotitalon rakentaminen ja peruskorjaaminen ovat isoja projekteja, joihin sisältyy todella paljon riskejä.

Me tarjoamme juuri sinulle sopivat vakuutusratkaisut niin rakentamiseen kuin remontointiin.

Pohjantähtiturvan kotivakuutuksella vakuutat omien mittojesi mukaisesti koko omaisuutesi.  Perheenjäsenet ja talkooväen turvaat henkilövakuutuksilla.

Meiltä Pohjantähdestä saat tarvittaessa myös lakisääteiset tapaturmavakuutukset työmaalla työskentelevien palkallisten työntekijöiden turvaksi.

Rakentamista ja remontointia varten otetun lainan hoitamisen varmistamiseksi on syytä miettiä myös oman henkivakuutusturvan riittävyyttä.

Henkivakuutus takaa sen, ettei perheesi pahimman sattuessa joudu myymään itse rakentamaanne tai remontoimaanne taloa.

Tutustu kattavaan kotivakuutukseemme

Miksi valita Pohjantähti?

Pohjantähden kotivakuutus tehdään sinun mittojesi mukaan

Räätälöitävyys

Määrität itse rakentajan vakuutuksiesi kattavuuden sekä omavastuut vakuutuskohteittain. Et maksa turhasta, vaan vakuutukset räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.

Huomioimme rakentajan erityiset vakuutustarpeet

Vakuutamme rakennusaikana käytettävät rakennusmateriaalit ja -tarvikkeet sekä väliaikaiset työmaakopit. Myös työntekijöiden omaisuus, kuten esimerkiksi vaatteet sekä työkalut, kuuluvat vakuutuksen piiriin.

Vakuutamme työntekijäsi

Kauttamme saat lakisääteisen tapaturmavakuutuksen rakennustyömaalle palkkaamillesi työntekijöille. Työnantajana olet vakuuttamisvelvollinen, kun kalenterivuoden aikana teetetystä työstä maksettavat palkat ylittävät 1 300 euroa.

Rakentajan vakuutukset

Turvaa omaisuus, perheenjäsenet ja talkooväki Pohjantähtiturvan rakentajan vakuutuksilla. Huolehdi myös työntekijöiden vakuutusturva kuntoon avullamme.

Rakennuksen vakuutusturva
Turvaa työkaluille
Perheen ja talkooväen tapaturmavakuutukset
Henkivakuutus pahimman varalle
Työntekijöiden vakuutusturva

Usein kysyttyä

Mikä on omavastuun suuruus?
Mitä tarkoitetaan suojeluohjeilla?

Hommat hanskassa?

Osta vakuutus, niin sitten ainakin on.