Siirry sisältöön
Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä hitautta

Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä esiintyy hitautta, minkä takia odotusajat hätäpalveluumme soitettaessa voivat olla totuttua pidemmät. SOS International palvelee puhelimen lisäksi sähköpostitse osoitteessa sos@sos.eu. Jos olet matkalla, voit rekisteröidä asiasi myös SOSin verkkopalvelussa: ctc.sos.eu. Pahoittelemme häiriötä!

Oma Pohjantähti
Rakentajan vakuutukset | Pohjantahti.fi

Remonttivakuutus ja rakennusajan vakuutukset

Pohjantähdestä vakuutukset raksalle ja remonttiin

Remonttivakuutus ja rakennusajan vakuutukset

Rakennusajan vakuutukset tulevat tarpeeseen, koska omakotitalon rakentaminen ja peruskorjaaminen ovat isoja projekteja. Niihin sisältyy todella paljon riskejä.

Me tarjoamme juuri sinulle sopivat ratkaisut rakennusajan vakuutuksiin, kuten myös remonttivakuutuksiin.

Pohjantähtiturvan kotivakuutuksella vakuutat omien mittojesi mukaisesti koko omaisuutesi.  Perheenjäsenet ja talkooväen turvaat henkilövakuutuksilla.

Meiltä Pohjantähdestä saat tarvittaessa myös lakisääteiset tapaturmavakuutukset työmaalla työskentelevien palkallisten työntekijöiden turvaksi.

Rakentamista ja remontointia varten otetun lainan hoitamisen varmistamiseksi on syytä miettiä myös oman henkivakuutusturvan riittävyyttä.

Miksi Pohjantähden rakennusajan vakuutus?

mittanauha pöydällä kerällä

Räätälöitävyys

Määrität itse rakentajan ja rakennusajan vakuutuksiesi kattavuuden sekä omavastuut vakuutuskohteittain. Et maksa turhasta, vaan vakuutukset räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.

kaksi henkilöä tarkastelee rakennuspiirustuksia

Huomioimme rakentajan erityiset vakuutustarpeet

Vakuutamme rakennusaikana käytettävät rakennusmateriaalit ja -tarvikkeet sekä väliaikaiset työmaakopit. Myös työntekijöiden omaisuus, kuten esimerkiksi vaatteet sekä työkalut, kuuluvat vakuutuksen piiriin.

mies poraa puukehikkoa talonrakennustyömaalla

Vakuutamme työntekijäsi

Kauttamme saat lakisääteisen tapaturmavakuutuksen rakennustyömaalle palkkaamillesi työntekijöille. Työnantajana olet vakuuttamisvelvollinen, kun kalenterivuoden aikana teetetystä työstä maksettavat palkat ylittävät 1 300 euroa.

Vastuullisuusalennus | Pohjantähti

Palkitsemme asiakkaamme arjen vastuullisuusteoista

Arvostamme asiakkaidemme vastuullisuutta ja huomioimme sen konkreettisesti vakuutusten hinnoittelussa. Sinun on mahdollista vaikuttaa arjen vastuullisuusteoilla vakuutustesi hintaan! Vastuullisesti toimiva asiakas maksaa meillä vähemmän.

Rakennusajan vakuutusten tuotetiedot

Turvaa omaisuus, perheenjäsenet ja talkooväki Pohjantähtiturvan rakentajan vakuutuksilla. Huolehdi myös työntekijöiden vakuutusturva kuntoon avullamme.

Rakennuksen vakuutusturva
Turvaa työkaluille
Perheen ja talkooväen tapaturmavakuutukset
Henkivakuutus pahimman varalle
Työntekijöiden vakuutusturva

Usein kysyttyä

Mikä on omavastuun suuruus?
Mitä tarkoitetaan suojeluohjeilla?
käsi tiilipinon päällä muuraamassa tiiliä

Hommat hanskassa?

Osta vakuutus, niin sitten ainakin on.