Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Lähikuva moottoripyörän renkaasta

Moottoripyörävakuutus

Kausihinnoiteltu moottoripyörän vakuutus on voimassa vuoden ympäri. Vakuutusmaksu huomioi moottoripyörän osavuotisen käytön.

Vaikka ajaisit itse turvallisesti ja liikennesääntöjä noudattaen, aina voi sattua peräänajoja, peltivaurioita ja muita onnettomuuksia itsestä riippumattomista syistä. Siksi on hyvä vakuuttaa moottoripyörä Pohjantähden moottoripyörävakuutuksella.

Miksi valita Pohjantähti?

Kausikäyttö on huomioitu hinnoittelussa

Pohjantähdessä moottoripyörän vakuutus hinnoitellaan ajokausikohtaisesti, jolloin vakuutuksen perusmaksussa huomioidaan valmiiksi ajoneuvon osavuotinen käyttö.

Peukut pystyssä

Tähtikuljettajan bonusetu myös moottoripyörävakuutukseen

Kun olet saavuttanut täyden 81 % bonuksen ja ajanut vuoden ilman vahinkoja, saavutat Pohjantähden Tähtikuljettajan bonusedun eli yhdestä liikennevahingosta ei putoa bonukset.

Kattaa muutakin kuin vain peltiä

Moottoripyörän lisäksi vakuutuksesta korvataan vakuutuksenottajan omistama kypärä, ajopuku, -käsineet ja -saappaat, jotka vahingoittuvat vakuutuksesta korvattavan vahingon yhteydessä.

Tuotetiedot

Lakisääteinen liikennevakuutus

Liikennevakuutus on pakollinen vakuutus kaikille liikenteeseen käytettäville moottoripyörille. Ajoneuvon ajoneuvorekisteriin merkittynä omistajana tai haltijana sinun tulee huolehtia liikennevakuutuksen ottamisesta.

Liikennevakuutuksen bonukset
Tähtikuljettajan bonusetu

Kasko

Pohjantähden vapaaehtoinen autovakuutus on nimeltään Ajoneuvoturva. Voit ottaa sen moottoripyörän liikennevakuutuksen rinnalle, jos moottoripyöräsi on enintään 25 vuotta vanha.

Meillä moottoripyöräsi vapaaehtoinen vakuutus tehdään sellaiseksi kuin sinä haluat. Maksat vain niistä riskeistä, jotka haluat ottaa mukaan vakuutukseen ja lopuista riskeistä vastaat vahinkotilanteessa itse.

Milloin kasko kannattaa ottaa?
Mitä vapaaehtoinen vakuutus korvaa
Vapaaehtoisen vakuutuksen eli kaskon bonukset

Usein kysyttyä

Miten vaihdan vakuutukseni Pohjantähteen?
Mitä hyötyä on Tähtikuljettajan edusta?
Kuinka toimin vahinkotilanteessa?
Mitä tarkoittaa moottoripyörissä kausihinnoittelu?

Moottoripyörävakuutus verkosta