Siirry sisältöön
Kiinteistövahinkojen puhelinpalvelu on kiinni koko päivän 18.4.2024
Oma Pohjantähti
perhe kantaa sisään muuttolaatikoita

Kotivakuutus

Pohjantähden kotivakuutus ei ole valmis pakettiratkaisu, vaan reilu, täsmällinen tapa vakuuttaa kotisi. Laske kotivakuutuksen hinta klikkaamalla ja saat kotivakuutuksen laskurilla juuri sinulle sopivimman hinnan.

Kotivakuutus

Kotivakuutus on kaikkien juttu! Ennalta arvaamattomat tapahtumat, kuten tulipalot, putkivuodot ja rikokset voivat uhata kotiasi ja omaisuuttasi.

Kotivakuutuksen voit hankkia niin omistamaasi omakotitaloa kuin vuokra-asuntoa varten. Myös omilleen muuttanut nuori tai opiskelija tarvitsee sopivan kotivakuutuksen. Kotivakuutuksen hakeminen netistä on todella helppoa ja vaivatonta!

Pohjantähden laaja kotivakuutus vastuuosineen tuo turvaa niin omalle kuin vuokrakodille sekä kodin irtaimistolle eli omille tavaroille ja huonekaluille.

Samalla kotivakuutuksen sopimuksella vakuutat joustavasti rakennukset, huoneistot, irtaimiston ja vastuuvakuutukset sekä oikeusturvavakuutukset. Vastuuvakuutus on turvana ja osana kotivakuutusta, jos itse aiheutat vahinkoja toisille ja joista sinä olet korvausvastuussa.

Meillä Pohjantähdessä kotivakuutus tehdään aina sinun mittojesi mukaiseksi ja kotivakuutuksen hinta määräytyy tämän mukaisesti.

Miksi Pohjantähden kotivakuutus?

mittanauha sydämen ympärillä

Mittojen mukaista vakuutusturvaa

Kotivakuutuksen vertailu ja kilpailutus on järkevää. Meillä Pohjantähdellä valitset itse mitä haluat vakuuttaa. Voit valita yksilöllisesti omavastuut ja vakuutusmäärät valitsemillesi turville. Vain vakuutus tulipalon varalta on jokaiselle vakuutettavalle rakennukselle tai omaisuuserälle pakollinen osa.

nainen halaa itseään

Hellävaraiset ikävähennykset esinevahingoissa

Meidän mielestämme esineilläsi on arvoa, vaikka ne eivät enää olisikaan uusia – ja se näkyy maksamissamme korvauksissa! Pohjantähden kotivakuutus kestää kilpailutusta ja vertailua, sillä pidämme kotiasi yhtä arvokkaana kuin sinä.

Vastuullisuusalennus | Pohjantähti

Palkitsemme asiakkaamme arjen vastuullisuusteoista

Arvostamme asiakkaidemme vastuullisuutta ja huomioimme sen konkreettisesti vakuutusten hinnoittelussa. Sinun on mahdollista vaikuttaa arjen vastuullisuusteoilla vakuutustesi hintaan! Vastuullisesti toimiva asiakas maksaa meillä vähemmän.

lapsi leikkii isolla määrällä leluautoja

Kuskin kasko - vain meiltä!

Pohjantähden kotivakuutusasiakkaana voit ottaa henkilökohtaista lisäturvaa yksityishenkilöltä lainaamallesi tai koeajoon ottamallesi autolle. Kuskin kasko -vakuutus korvaa törmäyksestä tai ulosajosta aiheutuvan vahingon, omavastuuosuuden tai bonusmenetyksen.

Kotivakuutuksen tuotetiedot

Kotivakuutus

Kotivakuutuksen kilpailuttaminen ja hintavertailu on kannattavaa, mutta muista aina tarkistaa myös vakuutuksen sisältö. Pohjantähden laaja kotivakuutus tarjoaa sinulle ja perheellesi erinomaista taloudellista turvaa elämän mahdollisten vastamäkien varalle.

Pohjantähden kotivakuutus joustaa elämäntilanteesi mukaan aina opiskelijan kotivakuutuksesta suurperheen tarpeisiin. Voit koota kotivakuutuksesi sisällön sellaiseksi, mikä sinulle parhaiten sopii.

Saat samaan kotivakuutussopimukseen kätevästi niin rakennusten ja irtaimistojen kuin vaikkapa huoneistojen ja matkatavaroidenkin vakuutukset sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutukset.

Huomioithan, että kerromme nettisivuillamme uudistetuista irtaimisto- ja rakennusvakuutuksista. Pohjantähden nykyisenä asiakkaana sinulla voi olla Irtaimiston Tähtiturvaa ja Rakennusturvaa edeltävät vakuutukset, jolloin vakuutusehdot ovat paikoin hieman erilaiset.

Asumismuoto vaikuttaa kotivakuutuksen sisältöön
Mitä kotivakuutus korvaa?
RakennusPlus – ainutlaatuinen lisäturva omakotitalollesi
Vastuu- ja oikeusturvavakuutukset osana kotivakuutusta

Usein kysyttyä kotivakuutuksesta

Kotivakuutus ja muutto: onko kotivakuutus voimassa muuton aikana?
Mitä teen jos asumiseni keskeytyy?
Voinko vakuuttaa kesämökkini kotivakuutuksella?
Ketkä kuuluvat kotivakuutukseeni?
Korvaako kotivakuutus sähkökatkojen aiheuttamia vahinkoja?
Kotivakuutus turvaa säällä kuin säällä

Oma koti kullan kallis.

Kotivakuutus helposti verkosta.