Siirry sisältöön
Puramme henkilökorvauksiin (sairaudet, tapaturmat ja matkavahingot) syntynyttä jonoa ja palvelemme henkilökorvauksissa 6.–31.3. poikkeuksellisesti klo 12–16. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa!
Oma Pohjantähti
Jokakuonon vakuutus kissa ja koira | Pohjantähti

Jokakuonon vakuutus

Jokainen lemmikki on yhtä arvokas, meille ei ole merkitystä rodulla tai sukupuulla.

Jokakuonon vakuutus

Vakuutamme kissat ja koirat rotuun tai alkuperään katsomatta. Meiltä jokaisen kuonon on mahdollista saada laaja vakuutusturva, olipa lemmikkisi sitten ulkomailta hankittu rescue-koira tai vaikkapa eläinsuojeluyhdistyksestä saapunut kodinvaihtaja. Tärkeintä on jokaisen kuonon hyvinvointi ja nopean avun varmistaminen sairauden tai tapaturman yllättäessä.

Meillä vakuutat lemmikkisi niin laajasti kuin itse tahdot. Lemmikille on mahdollista hankkia vakuutus kuoleman, hoitokulujen, muille aiheutettujen vahinkojen sekä ulkomaanmatkojen varalta. Voit myös itse vaikuttaa niin korvaussummiin kuin omavastuisiinkin. Vakuutuksen korvaussummat eivät laske lemmikin ikääntyessä, vaan ne pysyvät halutessasi samoina vakuutuksen päättymiseen saakka.

Kiinteiden vakuutuskausi- ja käyntikohtaisten omavastuiden ansiosta tiedät oman osuutesi lemmikkisi hoitokuluista, kun korvauksista ei vähennetä erillisiä prosentuaalisia osuuksia.

Vahingon sattuessa voit itse päättää, missä eläinlääkäriasemalla hoidatat lemmikkiäsi ja arkisin voit hyödyntää suorakorvauspalveluamme. Suorakorvauspalvelua käytettäessä maksat käynnillä vain omavastuun osuuden.

Miksi Pohjantähden jokakuonon vakuutus?

Samat vakuutusehdot kaikille kuonoille

Vakuutusehdoissamme ei ole erillisiä korvauksia rajaavia ehtoja sekarotuisille koirille, maatiaiskissoille tai rescue-lemmikeille. Meillä jokaisen kuonon on mahdollista saada yhtä laaja vakuutusturva, josta rajataan pois vain olemassa olevat vammat ja sairaudet.

Sujuva korvauspalvelu ja laaja kumppaniverkosto

Lemmikit eivät ole julkisen terveydenhuollon piirissä, vaan omistaja on itse vastuussa kaikista yllättävistäkin kustannuksista. Meiltä saat vahingon sattuessa apua ihmiseltä ihmiselle ja voit hyödyntää laajan kumppaniverkostomme suorakorvausta, jolloin maksat eläinlääkärikäynnistä vain omavastuun.

Perheenjäsenen arvo ei laske ikääntyessä

Lemmikkisi vakuutus on voimassa 15 ikävuoteen saakka. Vakuutuksen korvaussummat eivät laske lemmikin ikääntyessä, vaan ne pysyvät halutessasi samoina vakuutuksen päättymiseen saakka.

Etäeläinlääkäripalvelu FirstVet käytössäsi

Lemmikkivakuutukseen sisältyy vuosittain kolme etäeläinlääkärikäyntiä kumppanimme FirstVetin kautta ilman omavastuuta. Etäeläinlääkäripalvelun käyttöönotto on vaivatonta ja se toimii maksuttomalla mobiilisovelluksella. Etäeläinlääkäri palvelee joka päivä klo 7–24.

Jokakuonon vakuutuksen tuotetiedot

Jokakuonon vakuutus on tarkoitettu koirasi tai kissasi turvaksi. Kun otat vakuutuksen lemmikillesi, valitset itse haluamasi turvat, vakuutusmäärät ja omavastuun.

Lemmikkivakuutuksen yhteyteen voit ottaa myös eläimenomistajan vastuuvakuutuksen. Se korvaa lemmikkieläinten ulkopuoliselle aiheuttamia henkilö- tai esinevahinkoja. Esimerkiksi, jos lemmikkisi pureksisi hoidossa ollessaan hoitajansa kengät.

Milloin lemmikille voi ottaa vakuutuksen?
Tapaturmavakuutus lemmikille
Sairausvakuutus lemmikille
Eläimenomistajan vastuu

Usein kysyttyä

Kuinka suuri omavastuu hoitokäynneistä vähennetään?
Onko koko vuosi yhtä omavastuuaikaa?
Kuinka paljon hoitokuluja korvataan?
Onko vakuutuksessa rotukohtaisia rajoituksia tai vakuutusehtoja?
Jos tuon lemmikin ulkomailta, tuleeko siitä vakuutukseen jotakin rajoituksia?
Korvataanko hampaiden tai niiden kiinnityskudosten (esim. ienten) sairauksia?
Korvaako vakuutus rokotuksia, madotuksia tai punkkilääkkeitä?
Korvataanko lääkärin määräämiä ruokia tai lisäravinteita?
kissa yrittää raapaista koiraa kuonoon

Turvaa tärkeimmät tassut

Pyydä tarjous jokakuonon vakuutuksesta.