Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Henkivakuutus

Tee pieni teko nyt – se on suuri tuki pahimman varalta

Vakuutuksella taloudellista turvaa

Jos olet varma, että kaikki on hyvin jatkossakin, ei henkivakuutus ole sinua varten. Mutta kun haluat huolehtia perheen taloudellisesta turvasta myös kaikkein pahimman varalta, otat itsellesi henkivakuutuksen.

Vakuutuksella ohimenevän ja pysyvän työkyvyttömyyden varalta voit varautua myös siihen, että sinä ja perheesi pärjäätte taloudellisesti vaikka joutuisit työkyvyttömäksi.

Miksi valita Pohjantähti?

Pariskunta käsi kädessä

Pohjantähden asiakkaana saat henkivakuutukseen tuntuvan edun. Keskittäjäasiakkaana sinulla on mahdollisuus saada 16 % alennusta Pohjantähden Henki-vakuutuksista. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, kuten parietuun. Hinnassa huomioidaan suurin alennus. Jos tarvitsette henkivakuutuksen kahdelle henkilölle, voitte ottaa vakuutuksen pariedulla, jolloin voitte saada 20 % alennusta vakuutusmaksusta.

Tuotetiedot

Pohjantähden Henki

Mieti etukäteen

Vaikka ikäviä asioita ei halua miettiä, on itsestään selvää, että kuolemantapauksessa tulosi jäisivät pois, mutta perheesi menot säilyisivät ennallaan. Sellainen tilanne aiheuttaisi perheellesi välittömästi taloudellisia vaikeuksia, varsinkin jos teillä on lainaa ja pieniä lapsia. Onneksi henkivakuutus auttaa perhettäsi selviytymään arjen tuomista taloudellisista haasteista parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Työkyvyttömyys on vakava asia, myös taloudellisesti

Tiesitkö, että kun sairastut tai jäät pysyvästi työkyvyttömäksi

  • sinulle ei makseta palkkaa, jos joudut pitkälle sairauslomalle tai jopa pysyvästi työkyvyttömäksi
  • sen sijaan sinulle maksetaan sairauspäivärahaa tai työkyvyttömyyseläkettä, jotka vastaavat vain osaa palkastasi
  • tapaturmavakuutus ei korvaa sairauden aiheuttamaa työkyvyttömyyttä
Turvaa kuoleman varalta
Turvaa ohimenevän työkyvyttömyyden varalta
Turvaa pysyvän työkyvyttömyyden varalta
Hintaesimerkki, turva kuoleman varalta
Hintaesimerkki, turva työkyvyttömyyden varalta

Usein kysyttyä

Kuinka suuren henkivakuutuksen tarvitsen?
Mikä on henkivakuutuksen parietu?

Taloudellista turvaa pahimman varalle.

Anna meidän auttaa.