Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Lähikuva sateenvarjosta ja sateesta

Vesivahinko

Vesivahinko

Kodin putkivuotovakuutuksesta korvataan rakennukselle aiheutuneita vesivahinkoja. Kyse voi olla putkista, laitteista tai esimerkiksi asianpesukoneesta vuotaneen nesteen, höyryn tai kaasun aiheuttamasta vahingosta.

Mikäli et voi asua kodissasi vakuutuksesta korvattavan vuotovahingon takia, korvataan irtaimistovakuutuksesta asumisen lisäkustannuksia, kuten tilapäisasunnon vuokraa tai muuttokustannuksia. Kustannukset tulee hyväksyttää Pohjantähdellä etukäteen.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Estä lisävahingot

Estä lisävahingot mahdollisuuksiesi mukaan sulkemalla rakennuksen tai huoneiston pääsulku ja kuivaa irtovedet lattialta. Voit pyytää tarvittaessa paikallisen putkiurakoitsijan paikalle, joka auttaa korjaamaan vuodon. Pyydäthän urakoitsijalta lausunnon vahingon syystä eli miksi vuoto on aiheutunut.

Jos kyseessä on taloyhtiö, ilmoita vahingosta viipymättä isännöitsijälle ja huoltoliikkeelle.

2

Ilmoita vahingosta

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian vahingon jatkotoimista. Tilaamme tarvittaessa kosteuskartoittajan selvittämään vahingon laajuutta.

Jos tilanteesi on kiireellinen, voit myös soittaa korvauspalveluumme 020 763 4010. Sovitaan yhdessä jatkotoimenpiteistä.

 

 

Usein kysyttyä

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.