Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Käsi moottoriveneen moottorilla

Veneen tai perämoottorin rikkoutuminen

Veneen tai perämoottorin rikkoutuminen

Veneesi tai vesiskootterisi rikkoutumisvakuutus korvaa vakuutetun veneen tai vesiskootterin rikkoutumisen äkillisestä ja ennalta arvaamattomasta syystä. Vakuutuksesta korvataan myös moottorin tai vetolaitteen vaurioituminen ulkoisesta syystä, kun venettä tai vesiskootteria lasketaan tai nostetaan vesiltä, kuljetetaan tai säilytetään. Sisäisten rikkoutumisten varalta moottorit pitää kuitenkin vakuuttaa erikseen. Jos samassa yhteydessä vahingoittuu koti-irtaimistoa, esimerkiksi kalastusvälineitä, käsitellään niiden osuus kodin irtaimistovakuutuksen perusteella. Erillistä vahinkoilmoitusta ei tarvitse tehdä vaan voit ilmoittaa kaikki samalla lomakkeella.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Valokuvaa vauriot

Ota vaurioista valokuvat ja säilytä ne. Pyydämme valokuvat tarvittaessa.

2

Estä lisävahingot ja säilytä kulutositteet

Estä lisävahingot mahdollisuuksiesi mukaan. Jos vene, vesiskootteri tai moottori korjataan välittömästi, valmistaudu toimittamaan selvitys rikkoutumisen syystä sekä korjaustoimenpiteistä.

Pohjantähdelle on aina varattava mahdollisuus tarkastaa vahingoittunut omaisuus. Venettä, vesiskootteria tai moottoria ei saa hävittää ennen kuin Pohjantähti antaa siihen luvan tai korvausasia on loppuun käsitelty.
Kun sinulle sattuu vene- tai vesiskootterivahinko, olet vakuutuksenottajana aina työn työntilaaja.

3

Ilmoita vahingosta

Ilmoita vahingosta Oma Pohjantähden kautta. Kun olet ilmoittanut vahingosta, otamme sen käsittelyyn ja saat tarkemmat ohjeet.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.