Siirry sisältöön
Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä hitautta *** Ajoneuvovakuutusten verkkokaupassa huoltokatko 1.10. klo 20.00 - ma 2.10. klo 9.00. ***

Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä esiintyy hitautta, minkä takia odotusajat hätäpalveluumme soitettaessa voivat olla totuttua pidemmät. SOS International palvelee puhelimen lisäksi sähköpostitse osoitteessa sos@sos.eu. Voit myös rekisteröidä asiasi ctc.sos.eu. Teemme huoltotoimenpiteitä ajoneuvovakuutusten verkkokaupassa su 1.10. klo 20.00 - ma 2.10. klo 9.00. Huoltokatkon aikana ajoneuvovakuutusten osto ei ole mahdollista. Pahoittelemme häiriöitä!

Oma Pohjantähti
Talotekniikan rikkoutuminen | pohjantahti.fi

Talotekniikan rikkoutuminen

Talotekniikan rikkoutuminen

Vakuutus korvaa kodin LVISA-laitteiden äkillisiä ja ennalta arvaamattomia rikkoutumisvahinkoja. LVISA-laitteita ovat rakennuksen sähköistykseen, lämmittämiseen, jäähdytykseen, veden käsittelyyn tai ilmanvaihtoon käytettävät kiinteästi asennetut laitteet. Voit hakea korvausta esimerkiksi rikkoutuneesta ilmalämpöpumpusta tai lämminvesivaraajasta.

Aiheuttiko rikkoutunut laite vesivahingon? Lue lisää täältä.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Selvitä rikkoutuneen laitteen tiedot

Selvitä laitteesta merkki, malli ja käyttöönottovuosi. Jos asut taloyhtiössä, selvitä isännöitsijältä kenen vastuulla laitteen kunnossapito on.

2

Selvitä laitteen vika ja korjauksen hinta

Pyydä huoltoliikkeeltä vikaselvitys ja korjauskustannusarvio rikkoutuneesta laitteesta. Voit myös korjauttaa laitteen, jos vika on akuutti ja korjauksella estetään mahdolliset lisävahingot.

3

Ilmoita vahingosta

Täytä vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä. Valitse lomakkeista kotivakuutuksen kiinteistövahinko ja rikkoutuminen. Laita vahinkoilmoituksen liitteeksi korjauskustannusarvio ja mahdolliset vahinkoon liittyvät laskut.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.