Siirry sisältöön
Hämeenlinnan Reskan kohtaamispiste on poikkeuksellisesti suljettu ti 16.4.
Oma Pohjantähti
Lakikirjoja ja nuija pöydällä

Oikeusturvaan

Oikeusturvavakuutus

Oikeusturvavakuutus on tarkoitettu lakimiesavun kustannusten korvaamiseen yksityiselämään liittyvissä riita-, rikos- ja hakemusasioissa.

Lakimiehesi neuvoo sinua lainopillisissa kysymyksissä, esimerkiksi onko lakia rikottu. Sen sijaan vakuutusasioita koskevissa kysymyksissä voit kääntyä meidän puoleemme.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Ilmoita vahingosta

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä. Voit myös pyytää lakimiestäsi tekemään oikeusturvahakemuksen sähköpostitse puolestasi. Voit neuvoa lakimiestäsi lähettämään hakemuksen osoitteeseen oikeusturvavahingot@pohjantahti.fi.

Oikeusturvaa kannattaa hakea heti, kun asia on riitainen ja saatettavissa käsiteltäväksi käräjäoikeuteen. Hakemuksen saatuamme lähetämme sinulle korvauspäätöksen tai otamme yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Näin saat jo riitaisan asian alkuvaiheessa tietää, mitä korvauksia oikeusturvavakuutuksesta on mahdollista saada.

Huomaathan, että maksamme korvaukset tuomioistuimen antaman tuomion tai sovinnon syntymisen jälkeen.

2

Hakemuksen liitteet

Liitä hakemukseen toiselle osapuolelle esitetty vaatimus ja siihen annettu vastaus. Liitä mukaan kaikki sinulla olevat asiakirjat kuten kauppakirja tai muu sopimus, esitutkintapöytäkirja, haastehakemus, tuomioistuimen antama tuomio tai mahdollinen sovintosopimus.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.