Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Lähikuva moottoripyörän renkaasta

Kolari tai muu vahinko

Jos ajoneuvollesi sattuu vahinko, johon ei liity ulkopuolisia osallisia, puhutaan kaskovahingosta.  Toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti ja varaa aika kumppanikorjaamollemme.

Liikennevakuutuksesta korvataan henkilövahingot sekä liikennevahingossa osallisena olleen syyttömän osapuolen ajoneuvo- ja omaisuusvahingot. Lue lisää liikenteen henkilövahingoista.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Henkilö- ja pakettiautoilija varaa aika tai soita

Autoklinikka on apunasi henkilö- ja pakettiautojen kanssa, sillä vahinkoilmoitus ja ajoneuvon tarkastus hoidetaan heidän kautta. Erillistä vahinkoilmoitusta ei tällöin tarvitse täyttää. Varaa aika tai soita (p. 020 773 7505)  Autoklinikalle.

Muiden ajoneuvojen vahinkoasioissa täytä ensin vahinkoilmoitus Oma Pohjantähden kautta ja ota sitten yhteyttä asiakaspalveluumme. Mikäli sinulla on jo korjaamo tiedossa, voit pyytää korjaamoa olemaan yhteydessä Pohjantähteen.

2

Soita hätäpalvelunumeroon, jos tarvitset hinausta

Mikäli ajoneuvosi on ajokelvoton, soita Pohjantähden hätäpalvelunumeroon 0800 139 139. Järjestämme ajoneuvollesi hinauksen lähimpään kumppanikorjaamoomme. Hinauslasku lähetetään suoraan meille.

Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.