Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
lähikuva moottoripyörän renkaasta

Kolari tai muu vahinko

Jos ajoneuvollesi sattuu vahinko, johon ei liity ulkopuolisia osallisia, puhutaan kaskovahingosta. Helpoin tapa ilmoittaa vahingosta ja edistää korjausta on ottaa yhteyttä Pohjantähden Vahinkojelppiin numeroon 020 773 7505. Voit samalla kertaa ilmoittaa vahingostasi ja varata ajan kumppanikorjaamollemme.

Liikennevakuutuksesta korvataan henkilövahingot sekä liikennevahingossa osallisena olleen syyttömän osapuolen ajoneuvo- ja omaisuusvahingot. Lue lisää liikenteen henkilövahingoista.

Autossa ruttu? Vahinkojelppi auttaa!
Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Henkilö- ja pakettiautoilija varaa aika tai soita

Autoklinikka on apunasi henkilö- ja pakettiautojen kanssa, sillä vahinkoilmoitus, ajoneuvon tarkastus ja korjaus hoidetaan heidän kautta. Erillistä vahinkoilmoitusta ei tällöin tarvitse täyttää. Varaa aika tai soita (p. 020 773 7505Autoklinikalle.

Muiden ajoneuvojen vahinkoasioissa täytä ensin vahinkoilmoitus Oma Pohjantähden kautta. Mikäli sinulla on jo korjaamo tiedossa, voit pyytää korjaamoa olemaan yhteydessä Pohjantähteen.

2

Soita hätäpalvelunumeroon, jos tarvitset hinausta

Mikäli ajoneuvosi on ajokelvoton, soita Pohjantähden hätäpalvelunumeroon 0800 139 139. Järjestämme ajoneuvollesi hinauksen lähimpään kumppanikorjaamoomme. Hinauslasku lähetetään suoraan meille.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.