Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Pohjantähden logoja eri väreissä.

Yrittäjämme Uudellamaalla

Henkilöasiakkaat ja pienyritykset

Vakuutusihmisesi Uudellamaalla

Mannerheimintie 105, (2. krs), 00280 Helsinki

Jukka Hämäläinen Myyntipäällikkö

Helsingin alueen myyntipäällikkö Jukka Hämäläisen alaa ovat erityisesti henkilöasiakkaiden vakuutukset. ”Tykkään työstäni ja koen, että se näkyy myös asiakaskohtaamisissa. Teemme tiimin kanssa töitä vastuullisesti, mutta emme vakavasti. Uskon, että hyvä fiiliksemme välittyy muillekin.”

Jukalla on vankka kokemus vakuutusalan myyntitehtävistä. Jukkaa viehättääkin alassa eniten se, että hän saa olla tekemisissä äärimmäisen tärkeiden asioiden parissa. Tehdyillä valinnoilla on tosiaankin merkitystä. ”Paras palaute on se, kun asiakas kiittää tapahtuneen vahingon jälkeen siitä, että en lopettanut keskustelua sairausvakuutuksesta heti ensimmäisen ”ei:n” jälkeen.”

Jukka tykkää käydä salilla ja liikkua paljon muutenkin, liikunta on tärkeää vastapainoa työlle. Kumpikin Jukan tyttäristä harrastaa ringetteä, joten aikaa kuluu urheiluhallillakin useampi tunti viikossa.

Knoppitietona: Jukka on ollut vaimonsa Essin kanssa yhdessä jo yli 20 vuotta, yli puolet elämästään siis. Perhe asuu Nurmijärvellä. ”Pidän siitä, että on tilaa ympärillä. ”Nurtsi” on siitä mainio paikka, että Stadi on tosi lähellä, mutta silti asutaan ihan landella.”

Suosittelemme lukemaan

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa
Mitä kotivakuutus korvaa | Pohjantähti

Mitä kotivakuutus korvaa?

Kotivakuutus kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, mutta hinnan lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää myös vakuutuksen sisältöön. Huomioi nämä asiat kotivakuutusta hankkiessasi.

Korjaa kiveniskemät ajoissa | Pohjantähti

Korjauta kiveniskemät ajoissa

Auton lasin korjauttaminen ajoissa säästää rahaa ja on aina myös ympäristön kannalta kestävämpi ratkaisu, sillä korjauksen hiilijalanjälki on lähes nolla.

suuri määrä peukaloita pystyssä

Oletko jo asiakkaamme?

Voit jättää viestin Oma Pohjantähdessä, sillä hoidamme asiakkaidemme asioita aina vahvasti tunnistautuneena.

Ota yhteyttä

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä
Minulle on tärkeää
Yhteystiedot
Osoite